2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 196 پست

چه خرید و فروشی ؟ 

مرد مگه تو محضر مهریه رو نقدی پرداخت می‌کنه ؟ 

صرفا صرفا ی تعهد روی کاغذه که اگر خدایی نکرده مرد زن بدبخت نشه 

زن به محض ازدواج تمام حقوق انسانیش به مرد منتقل میشه زندانی میشه تو دستای مرد حتی اگر مرد بره پی هرزه بازی و بعد از تموم شدن جوونی زن بخواد طلاقش بده یا معتاد باشه یا بداخلاق یا اصلا همجنس باز بازم تو این دادگاه های ایران از نظر مهریه چیزی دستتو نمیگیره چون قاضی قسطی می‌کنه دوسال یک سکه 

مهریه فقط بدرد ارث میخوره وگرنه پول نقد و قابل وصولی نیست .

آنقدر حرف بی اساس و چرت نزنید راجب مهریه که مردای فرصت طلب هم سواستفاده کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نفع؟ میزایی ولی مال تو نیست! بعدم آقایون اگه خرج بچه رو میدن جایدیگه دارن ارث دوبرابر هم میگیرن. ...

بازار کار ۹۰ درصد مال اقایون نیست . ارث دوبرابر هم بخاطر وظیفه مرد توی تامین زندگیه 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ولایت فرزند که به نفع زنه؟ خوبه مجبور باشیم بریم کار کنیم برای هزینه بچه ؟

ولایت یعنی اینکه حق تصمیم گیری درمورد اموالش و...  نداری و بعد ۷سال حضانتش با مرده، مرد هم بمیره ولایتش با جد پدری هست نه مادر

زن به جز مهریه هیچ حق دیگه ای نداره زن بر علیه زن باشید ساده نباشید!!!!

مرد برای طلاق دادن زن حتی میتونه از زن طلبه پول کنه این حق رو داره 

زن وقتی مهریه سنگین داره یعنی اینو ممکنه ببخشه عوضه جونش 

گاهی میبخشه در عوض بچش

گاهی میبخشه در عوض طلاق 

پس زن اگه مهریه هم نداشته باشه معلوم نیست در قبال این چیزا باید چی بده 

چکه سفید امضا؟ یا مالی از پدرش؟!

شما نگران مهربه بالا نباش در قوانین نانوشته حتی اگه حق باهات باشه تحت آذار زیاد باشی باید بخش زیادی از مهر رو ببخشی تا قاضی رای به طلاقت بده اما اگه اونم نداشته باشی باید همینجوری بمونی و بلاتکلیف باشی 

اگر شرایط قوانین بخواد عوض بشه باید کامل عوض بشه .. یعنی وظایف خرج که بر عهده مرده بره کنار حق ولایت مرد هم بره کنار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دقیقا پس هرکس باید کار کنه خرجشو بده

طبق همون قانون مهریه، کلیه مخارج زن برعهده مرده، خانمی هم کارکنه پولش برای خودشه، 

من خودم شاغلم همیشه درامد داشتم هیچوقت پول من و اون نبوده

توی اکث کار ها هست حالا اگه کار تو معدنم میخواید اونم برابر کنیم؟

خیر نیست 

خودتونم میدونید که تو جهان سوم فرصت شغلی مرد و زن برابر نیست 

ی معدن نگیرید تو دهنتون حرف بیخود بزنید 

تو پیام قبلیم از تمام جوانب بررسی کرده بودم اشتغال زنان رو 

مهریه تو قانون فعلی ایران حق زنه برای پوشش دادن نقص قوانین توی ارث و هزار و یک مورد دیگه که گوشی که شنوا نیست بهتره بره دهنشو باز کنه که وا اسفا ما باید مهریه بدیم 

طبق همون قانون مهریه، کلیه مخارج زن برعهده مرده، خانمی هم کارکنه پولش برای خودشه، من خودم شاغلم همیش ...

میگم که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازار کار ۹۰ درصد مال اقایون نیست . ارث دوبرابر هم بخاطر وظیفه مرد توی تامین زندگیه

خب پس نگو که آااااخی مخارج میدن.بگو دندشون نرم ارث میگیرن دو لپی بااااایدم خرج بدن. 

بازار کار خودش گویاست نیاز به اثبات نداره