2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 196 پست
زن باید کار کنه من گفتم زن کار نکنه ؟ بعد فرصت برابر شغلی و حقوق برابر تو جامعه برای زن هست ؟ نگید آ ...

توی اکث کار ها هست حالا اگه کار تو معدنم میخواید اونم برابر کنیم؟

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردخیلی حقوق دیگه هم داره چرا اونارو نمیگین؟ حق چند همسری. ولایت فرزند. تعیین محل سکونت. و...

ولایت فرزند که به نفع زنه؟ خوبه مجبور باشیم بریم کار کنیم برای هزینه بچه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مهربه کلا فروش انسانه

مهریه در ازای قانون ارثه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هنوزم وظیفه هست ..

بله هست ولی همینجا چقدر آدم تاپیک میزنن از اینکه همسرشون زندگی رو تامین نمیکنه گله میکنن 

یا من خودم که شاغلم و دوستام خیلی ها سر مسائل مالی دارن شوهراشون و ساپورت میکنن

تو نسل جدید تر که پسرها عملا جاشون با دخترها عوض شده 

من خودم دارم اقوام میبینم که خانواده دختر باج میدن تا خواستگار پیدا بشه برای دخترشون 

حق مسکن و نفقه و جمع کردن بچه هاش توسط مرد رو هم داره

من الان به عنوان شخصی که طلاق گرفتم دارم با بدبختی پول درمیارم متوجه شدم این قانون کوفت نمیده به ما زنا حالا این حقوق به عنوان حق یه شهروند زن دیگه طبیعیه

توی اکث کار ها هست حالا اگه کار تو معدنم میخواید اونم برابر کنیم؟

الانم خیلی خانما کارشون سختتره کارگرن، یا دوشیفت نظافتچی با حقوقکمتر،پزشک خانم هست اقاخم هست، کارمند اقاوخانم هست، کارگر هم اقا و خانم هست 

من چند وقت دیگ که دوست پسرم بیاد خاستگاریم قرار بر ۵ تا سکه هست

استادمون میگفت پسرا با دخترا دوست میشن که مهریه نگیرند

چون تو ازدواج سنتی هر چیزی آداب خودشو داره

شاید شما طرفتو به خوبی میشناسی

خوشبخت باشید

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ولایت فرزند که به نفع زنه؟ خوبه مجبور باشیم بریم کار کنیم برای هزینه بچه ؟

به نفع؟ میزایی ولی مال تو نیست! 

بعدم آقایون اگه خرج بچه رو میدن جایدیگه دارن ارث دوبرابر هم میگیرن. از بازار کاری که 90 درصدش مال آقایونه بهره میبرن

الانم خیلی خانما کارشون سختتره کارگرن، یا دوشیفت نظافتچی با حقوقکمتر،پزشک خانم هست اقاخم هست، کارمند ...

دقیقا پس هرکس باید کار کنه خرجشو بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40