2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 150 پست
بازم موافق نیستم.تو جامعه ای هستیم که زن نصف مرد می ارزه مهریه تنها حق زن از مرده که اونم ازش در میر ...

حق مسکن و نفقه و جمع کردن بچه هاش توسط مرد رو هم داره 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام توی ایران با این قانون ارث و قوانین مسخره ازدواج من با مهریه سنگین که تنها پشتوانه زنه موافقم 

مثلا اگر همسرتون فوت کرد و بچه نداشتین فقط یک هشتم اموال به شما میرسه و مابقی بین خانواده همسر(پدر و مادرش ، اگر نبودن برادرش و بچه هاش)تقسیم میشه 

اگر مهریه داشته باشین اول مهریه ی شما تسویه میشه و اگر چیزی موند رو بقیه میبرن 

پایان بحث٪

اینایی که مخالفن وقتی بعد چندسال زندگی شوهرشون با دوتا سکه طلاقشون داد یا رفت خیانت کرد و سرشون هوو اورد هیچ غلطی نتونستنن بکن میفهمن مهریه به چه درد میخورده 

و وقتی که خدایی نکرده شوهر بمیره یک هشتم یا یک چهارم تموال سوهرش بهش ارث رسید میفهمه مهریه به دردش میخورده

مهریه بسیار بسیار واجبه 

این حرف هایی که میزنن که مهریه فروش زن هست و این حرفا رو مردهای فرصت طلب درست کردن تا زیر بار هیچی نرن 

فردا مرد بیفته بمیره زن مهریه نداشته باشه با یک هشتم میخواد چه غلطی کنه ؟ 

چطور همین مردا به ارث و حق خروج از کشور و حق طلاق و حضانت و هزارتا چیز دیگه اعتراض ندارن؟ حتی اگر تمام این حق ها رو به زن برگردونن فرصت برابر شغلی تو جامعه نیست ،قانون ارث مشکل داره بنابراین من شدیداً و اکیدا مخالفم با نبود مهریه و مهریه کم حتی در صورتی که محضری حق طلاق و خروج از کشور و حضانت رو بهش بدن .اونوقت قانون ارث چی میشه ؟ 

چهار تا حرف هیجانی نزنید که چهارتا دختر کم عقل دبیرستانی که تو رویاها سیر میکنن و هیچی از قانون و دادگاه و جامعه و ارث نمیدونن خودشونو بدبخت کنن.

مگه مرد مهریه میده که آنقدر تو بوغ و کرنا کردند ؟ صرفا ی تعهد مالی روی کاغذ هست برای موارد ضروری .همین 

مهریه بسیار بسیار واجبه این حرف هایی که میزنن که مهریه فروش زن هست و این حرفا رو مردهای فرصت طلب درس ...

زن چرا نباید کار کنه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیشه از اکثریت مردا که زیر دست یه مادر ایرانی و با فرهنگ ایرانی بزرگ شده، انتظار داشته باشین مثل یه مرد اروپایی رفتار کنه 

مرد ایرانی وقتی مهریه زنش کمه ، اونجوری که باید قدرشو نمی‌دونه ، تو جامعه ای که هنوز برای زندگی تنهای یک خانوم ، شرایط خیلی سخته باید یه اهرم فشاری روی مردها باشه 

قبول کنید جامعه مردسالاره و تنها چیزی که یه زن میتونه روس حساب کنه تو خیلی از شرایط مهریه هست 

من دوستی داشتم که مخالف مهریه بود و حق ها رو گرفت اما کار به جایی رسید که خودش داشت خرج طرف رو میداد ، موقع طلاقو برای  تنصیف هم پسره هیچی نداشت ، همش میگه کاش یکم مهر داشتم 

توکشورما خیلی ازقانونها متاسفانه بهم وصله اونم قانونهای اشتباه که بروز نمیشه وبرای چندهزارسال پیش...

دوستانی که میگن مهریه نباشه و تصنیف اموال و حقوق های دیگه برای خانم درجریان باشین مهریه فقط برای امروز وفردای ازدواج نیست خیلی اتفاقها هست که آینده امکان داره برای هرکسی بیفته ووابسته به وجودهمین مهریه س مثل اموالی ک بعد فوت آقایی پیش بیاد خانم میتونه ازهمون مهریه استفاده کنه زندگی ک چندسال زحمت کشیده به یکی دیگه نرسه ... 

نمیشه از اکثریت مردا که زیر دست یه مادر ایرانی و با فرهنگ ایرانی بزرگ شده، انتظار داشته باشین مثل یه ...

حقیقتا مرد اروپایی که گفتین خرج زنرو وظیفه خودش نمیدونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند وقت دیگ که دوست پسرم بیاد خاستگاریم قرار بر ۵ تا سکه هست

به نظرم پنج تا کمه گلم ببخش نظر دادم اما یکم بیشتر باشه بهتره برات ‌یه چیز که توهم به نفعت باشه به اونم سخت نباشه،خوشبخت بشید عزیزم 😍