2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 192 پست
ربطی به فروختن نداره، تو ایران زن حق دیگه ای توی قوانین نکاح جز مهریه نداره

حق تامین مسکن و خرجش و هزینه بچه اشو و جهاز با مرده 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خوب یارو نخواسته اذیتت کنه 😄

اتفاقا به شدت بدرد نخور بود و خواست اذیت کنه و ناشزه کنه که مثلا طلاق نگیرم و بترسم و بشینم سرجام اما منم سخت رو تصمیمم بودم و اصلا ضعف نشون ندادم و گفتم ناشزه بشم مهم نیست(الکی😂) دید فایده نداره و مهم نیست واسم خودش بعد از یک ماه اومد گفت بیا توافقی و ۴تا دادگاه نوشت واسش خودمم توافق گفتم ۴تا دیگه بده😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرد ایرانی هم الان دیگه نمیدونه خیلی از خانوم ها پابه پای همسرشون کار میکنن

هنوزم وظیفه هست .. 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مهریه خیلی خوبه واسه زن.

مثل یک بنده خدایی همین حرفای امروزی رو میزد،یک سکه مهرشو گفت،شوهرش دوسه سال بعد بنده خدا فوت شد،قانون  یک هشتم و 1سکه از اموال شوهرشو بهش داد.یک ششم ب پدرومادر آقا ا وبقیش چون بچه نداشتن رسید ب دولت.اگه برعکس بود این جریان،بقیه اموال زن ب مرد میرسید.

اون خانوما ودخترایی ک خیلی رویایی فکر میکنن،خوبه ب این چیزاشم فک کنن.کمی واقع بین باشن.

شماها اول بجای دلسوزی برای اقایون بهتره اول دلتون واسه خودتون بسوزه.اول روی دیه و ارثیه وحقوق مساوی اعتراض کنید بعد بگین مهریه نمیخوایم‌.

تازه تو خارجم همچین مفتی نیست تصنیف اموال هست تازه اگه اون نفر مقصر باشه مثل خیانت،اموال اون فقط نصف میشه.و1/4حقوق مرد ب زن میرسه.

به نظرم پنج تا کمه گلم ببخش نظر دادم اما یکم بیشتر باشه بهتره برات ‌یه چیز که توهم به نفعت باشه به ا ...

طرف قبول نمیکنه منم خاستگار ندارم کلا موندن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

اینایی که مخالفن وقتی بعد چندسال زندگی شوهرشون با دوتا سکه طلاقشون داد یا رفت خیانت کرد و سرشون هوو ...

در ادامه اضافه کنم مهریه خودم بالاست مهریه دخترم هم در اینده بالا میگیرم حتماااااااا

ازدواج وقتی معامله نیست که بند و تبصره ای براش نباشه

نه که تمام حق و حقوقتو بدی صرفا بخاطر اینکه ازدواج کنی

مهریه میزان صدق و مهر مرد به خانمشه جدید باب شده میگن مهریه یعنی خریدن زن که این اشتباهه

در شرایط عادی مرد دو برابر زن ارث ميبره.زن جهاز با خودش ميبره خونه همسر و اینکه بعد فوت مرد زن از اموال شوهرش ارث ناچیزی ميبره و سر پیری باید بره دنبال کار کردن پس مهریه ی جاهایی به درد میخوره.البته توافق شرطه نه اینکه آقایی بره خواستگاری و بگه مهریه نمی‌گیرم باید به این ازدواج شک کرد!

اگر با برابری تمام حق و حقوق موافقن و نصف جهاز با مرد باشه و میزان ارث و دیه زن و مرد هم برابر و حق تنصیف اموال و قبول تک همسری هیچ ایرادی نیست که مهریه نگیرند

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

زن چرا نباید کار کنه ؟

زن باید کار کنه من گفتم زن کار نکنه ؟ 

بعد فرصت برابر شغلی و حقوق برابر تو جامعه برای زن هست ؟ نگید آره که ابدا نیست 

در ضمن زن مسئولیت بارداری و زایمان و نگهداری از فرزند داره که همون کلی دست و پاش رو می‌بنده 

خیلی جاها به زن متاهل بخاطر مشغله و هزارتا مسأله دیگه کار نمیدن اصلا مگر شغل دولتی باشه یا شغل از خودش باشه 

زن چرا باید جوونیش رو تو خونه مرد بذاره و وقتی به سنی رسید که یائسه شد و جوون نبود مرد بگه خدانگهدار برو خودت کار کن ؟ یا اگر مرد فوت کنه چرا باید تمام اموالش برسه به بچه ها و پدر و مادرش ؟