2777
2789

سلام خانما وقتتون بخیر  دوستان من پشت کنکوریم متاسفانه درس سطحیم صفره تا الان خیلی خیلی تنبلی کردم شرایط و وقت شو داشتم و نخوندم امسال ازدواج کردم خانوادم تا ۱ ماه پیش باهام همراهی نمیکردن که بخونم میدونم مقصر خودم بودم با توجه به رفتار خودم و کارام همجنین رفتاری رو داشتن که دیگه تو اتاق نمون کارای خونه رو کن بعد شرایطمم نامزدم موقعی که از مرخصی میاد میاد خونمون یا من باید بزم خونشون و اوضاع مالیش هم خوب نبست و حقوقش کمه خیلی دوست دارم شاغل بشم فقط تنها درآمد اون کفاف نمیده و هر ماه کلی پول قسط میده و حرفا و نگاه بقیه اذیتم میکنه که چیکار کردی قبول شدی میخونی دیگه حتی روم‌نمیشه جلوی بقیه بخونم و خیلی سختم میشه که موفقیت یکی دیگه رو به روم‌ میارن حسود نیستم اصلا ولی بابت شرایط خودم خجالت میکشم هزار تا دلیل دارم برای خوندن ولی تا الان نخوندم شرایطم کلی تغییر میکنه خودم فقط میتونم خودمو نجات بدم ولی نمیخونم با خودم میگم من آدم خوندن نیستم به نظرتون چیکار کنم راهنماییم میکنین یه حرفی بزنین راهنماییم کنین که این چند ماه رو بخونم برای فرهنگیان یا بهمن انتخاب رشته کنم بر اساس سوابق و کنارش یه حرفه یاد بگیرم ولی اگه قبولیارو ببینم خیلی حسرت میخورم

توهین نکنین لطفا 

:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلمفقط باید پشتکار داشته باشی دو هفته بخونی بعدش میوفتی رو غلطک و ادامش آسونه اگه میتونی ماه او ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنمایی تون راستش شرایط گرفتن مشاور رو ندارم

:)
با این تفاوت که من چهارده ساله حاله تورو دارم هنوز تصمیم نگرفتم بخونم یا برم سر کار دیگه دارم پیر می ...

شمام همینه فقط انگار از شروعش ترس دارید 

استارتش بزنید و ادامه بدید تاجایی که دیگ اصلا نتونید حذفش کنید