2777
2789

بدنسازی

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیک هم می‌کنه درسته؟

اگه چربی سوزی و رژیم کالری متفی داشته باشی بله

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

برا من قبلا عالی بود خیلی فرمش خوب بود اما ولش کردم

ماساژ زیر اب سرددد ک یخ بزنی سوتین مدام جک دار میبستم حتی موقعذخواب

بعد فهمیدم ضرر داره سوتینمو عوض کردم ولی ازون خالت درومد فهمیدم سلامتی مهم تره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شل باشه چی؟بعد شیردهی به خصوص

کلا حرکات سینه با وزنه بعاث تفویت و رشد عضله سینه ایی میشه از طرفی بافت چربی سینه کم میشه و اگه حرکات زیر سینه بزنید باعث لیفت سینه ام میشه ولی خب درعوض ممکن کمی کوچیک هم بشه اگه مشکلی از نظر سایز نداری که کوچیک بشه عالیه

ماساژ آب سرد جوابه؟

اره خیلی ولی نفست بند میاد اب یخ

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چند دقیقه نگه دارم زیر آب سرد؟اره خیلی سخته از آب سرد متنفرم

بپا سکته نکنیا 

من عادت کرده بودم 

30 ثانیه زیر اب یخخخ اخر حموم سینه هامو میگرفتم تو زمستون ک یخ میزدم علنا بعد باز 30 ثانیه زیر اب گرم تا سه تا ست تکرار میکردم سینه هام بزرگه ولی انگار با عمل لیفت کرده بودم بدون سوتین رو فرم و تنگ و رنگ بود 

چند دقیقه نگه دارم زیر آب سرد؟اره خیلی سخته از آب سرد متنفرم

اخرین بار هم باید زیر اب یخ بگیری ک سینه هات سرد بمونه