2777
2789
عنوان

دخترم چهارده سالشه هرروز آرایش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 55 پست
دقیقا یکی از دوستای من مشابه این اتفاق براش افتاد دخترش تو دوازده سیزده سالگی با پیرهن و پای لخت می ...

اره نتیجش همین میشه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
دقیقابنظر من ارایش ینی اعتماد به نفس صفر

آرایش خیلیم چیز خوبیه هیچ ربطی هم به اعتماد به نفس نداره ولی سن و جنس درست

مثل اینکه بگیم چون چلو کباب به بچه یه ساله بدیم میمیره پس چلو کباب بده، نه چلو کباب خیلی هم خوبه به وقتش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از ۱۵سالگی ارایش میکردم ولی مامانم جلومو نمیگرفت میگفت بگیرم بدتر لج میکنی خودم گذاشتم کنار البت ...

دقیقا 👍👍منم اینجوری بودم خودم الان حوصله آرایش ندارم بعد الانم از این لوازم آرایش جدیدها هیچی سر در نمیارم

آرایش خیلیم چیز خوبیه هیچ ربطی هم به اعتماد به نفس نداره ولی سن و جنس درستمثل اینکه بگیم چون چلو کبا ...

خوب هست حالا نه با این غلظت😅و اونم نه به این شکل افراطی که دخترا تو ایران استفاده میکنن

منم حوصله آرایش ندارم 😂😂😂🤦‍♀️

منم دیگه اصلااا ندارم

سن دختر استارتر بودم لوازم مامانمو برمیداشتم حتی تو خونه ارایش میکردم😄چیزی هم نداشتا ولی ابداع میکردم با دوتا مداد همه چی برای خودم میساختم😂

الان کلی لوازم ارایش دارم که خیلی هم بابتشون پول دادم ولی دقیقا مثل دگور چیدمشون😂

بعد از اینور همممش لوازم پوستی میخرم و استفاده میکنم

با ضد افتاب ک زندگی میکنم رسما پوستم خیلی سفیده بعد عمل بینی یکم بهم ریخته میترسم 😀😂

دختر استارتر هم کوچولوعه از چشمش میوفته

منم دیگه اصلااا ندارمسن دختر استارتر بودم لوازم مامانمو برمیداشتم حتی تو خونه ارایش میکردم😄چیزی هم ...

منم کرم و لوازم پوستی تا دلت بخاد میزنم ولی ارایشم کج و‌کوله میشه از بس بی حوصله انجام میدم😂

نظرم اینه بهش بگی یکم ملایم تر آرایش کنی بهتره چون با آرایش زیاد جذابیت چهره تو میبری زیر سوال لج نکن باهاش که بدتر میشه بالاخره سنش جوری دوست داره جلب توجه کنه همش به خودش برسه غرورش فراوان پدر و مادر دلسوز خودشون نمی دونن ولی با روش اینکه باهاش دوست باشی میتونی متوجه کارهاش بکنی