2777
2789
عنوان

دخترم چهارده سالشه هرروز آرایش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 55 پست

فدای سرش من به دخترم اجازه دادم با اینکه ۸ سالشه بالم لب رنگی رو به گونه هاش هم بزنه 

جنس خوب براش بگیر هیچیش نمیشه از این فانتزیا نخری ها اونم اصلا نام و نشون ندارن فقط قشنگن

دختر من ۷ سالش بود بدون سایه یا خط چشم اصلا بیرون نمیومد 😀

ولی دید چیز خاصی نیست منم یکم واسش توضیح دادم خودش زیباست  از سرش افتاد الان فقط واسه مهمونی یکم بالم لب رنگی به گونه هاش میزنه یا به لبش 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان همه نوجوونا همینن 

میتونی قانعش کنی که کمتر بزنه مخصوصا کرم پودر و اینا اصلا نزنه بجاش براش ضدآفتاب  خوب بخر استفاده کنه بگو سن بالا نشونت میده 

دوستانه نظر بده با پرخاشگری بدتر میشه

براش فر مژه بخر با برق لب و لاک و ضد آفتاباینجوری هم نه از وسایل زننده استفاده کردهنه تو رو به روش و ...

قبول دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

میشه بگی چی کار کنم . خیلی لجبازه . اصلا نمیفهمه. اصلاااا

محدودیت براش ایجاد کن کارق کن ازت یجورایی بترسه ینی ازت حساب ببره اون هنو سنی نداره

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

با اعصبانیت نه عواقب بعدشو بهش بگو 

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
وای رژ گونه آشغاله. بعد ی مدت تبدیل ب لک میشهآرایش هر روز اونم. تو سن کم.. در دراز مدت تبدیل ب ...

جنس خوب بگیره هیچی نمیشه 

۷ ساله رژگونه فقط مک میزنم عالیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط ضد آفتاب دارم با یه مداد لب

ببین الان تو سنیه که دوست داره زیباتر دیده بشه و فکر میکنه با ارایش بیشتر زیباست

خواهشا نه لج کن باهاش نه منعش کنه

طبیعت انسال اینجوره گه وقتی از یه چیزی منع شه بیشتر به سمتش سوق پیدا میکنخ

شما مادری خوبیشو میخوای درست، ولی خب یکم تو این سن دل به دلش بده و جای مقابلش ایستادن کنارش باش

سعی کن دوست خوبی براش باشی در کنار مادر بودن

منم والا اینجوری بودم تو اون سن

الان میرم دانشگاه تههههش ریمل و ضد افتابه

حال نداشته باشم اونم نمیزنم

از الان جلوشو بگیر.نذار خوردت کنه نذار ترسش ازت از بین برهالان میگم اینده نتایج خیلییی بدی براش داره

دقیقا یکی از دوستای من مشابه این اتفاق براش افتاد دخترش تو دوازده سیزده  سالگی با پیرهن و پای لخت میومد کلاس زبان بهش می گفتم الان جلوشو بگیر بعدا نمی تونیا می گفت نه هیچی نمیشه الان دخترش هجده سالشه و جوری می گرده که دوستم اشکش دراومده مدام تو خونه شون دعواس با بابا و مامانش 😔