2777
2789
عنوان

خوردم کرد داغونم کرد

190 بازدید | 14 پست

۵ روزه ازش خبری ندارم رابطمون به جایی رسیده بود که فقط من میرفتم جلو واسه اشتی حتی فحش ب خودمو خونواده میداد

ولی خیلی همو میخاستیم جوری که بعد یه سال کات برگشتیم باهم دارم میمیرم فقط زار میزنم 

میخوابم ک فکر نکنم خوابشو میبینم 😭

رفتم باشگاه ثبت نام کردم ولی باشگاه فقط صبحاس

من عصرا و شبا چیکار کنم نه رفیقی دارم نه هیچی از تنهایی دارم دق میکنم امروز از بس زار زدم به هق هق افتادم میگم برم پیامش بدم ولی فحشاشا ک میخونم روانی میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم عزت نفس داشته باش دختر100 سال تنهایی بهتر از یک روز زندگی با کسی که عزت و احترامی برات قایل نیست

۷ سال باهاش بودم از تنهایی دارم دق میکنم چیکار کنم یادش نیوفتم ۲ ماه دیگم تولدمه

فحش خانواده عزیزتو داده بعد تو دلت براش تنگ شده و اینجور درمونده شدی؟

منم فحشش میدادم ولی ۷ سالم باهم بودیم هرشبم پیش هم بودیم خیلی پشتم بود ولی عصبی میشد فحش میداد

ببین هیچی نمیشه اون برمیگرده فقط عصبانیه و میخاد با فاصله گرفتن ادبت کنه ... وقتی این مسخره بازیاش بعدها مدام تکرار شد متوجه میشی‌ که هیچ مردی با این دعواهای کوچیک برا همیشه نمیره و فقط میخاد ادبت کنه ... بعدها دیگه نه گریه میکنی نه غصه میخوری فقط زمان میدی ک ارووم شه و برگرده ... الانم انقد خودتو اذیت نکن چون همه اینا یه بازیه واسش ... بازی به بهای ساعت ها گریه کردنت و حس مرگ گرفتن ولی اونا نمیفهمن چون احساسی نیستن