خونه مامانم اینا مامانم نمیداشت مثلا ابمیوه خوردنی میگفته که لیوان بیار اما الان ابمیوه خوردم و لیوان نیاوردم واسش😂😂🤣 و خب حوصله ظرف شستنم نیست🤣
(برای مهمون اگه بیارم دهنی نمیارم جدید میارم)
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
اره بنده خداشوهرت حق نداره چیزی نمیگه دلیل نمیشه دهنیتوبدی اون بخوره😏
میخوره مشکلی نداره مگه زن و شوهر باید از دهنی هم بدشون بیاد
به حق چیزای نشنیده🤦♀️
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
دیونه اره دیگ همه چی دست خودته . برا منم دعا کن ازدواج کنم واقعا دیگ خسته شدم 😢 الهی خیر ببینی از ت ...
باشه عزیزم الهی سر و سامون بگیری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مامانم ظرف میشورم هزارتا ایراد میکیره همیشه هم وایمیسته کنارم دقیق نگاه میکنه همیشه هم میگه لیوان ...
بعضیا خیلی پینتی هستن مثلا میبینی ظرفاشون خیلی کثیفه یا قاشق شستن روش یه چیزی مونده بدم میاد از اینجور ادما شمارو نمیگما شاید مامانت فک میکنه هنوز بچه ای . ولی طرف هس مسگم شوهر و بچه داره ولی هب دیگ سلیقه ب خرج نمیده زیادی
من مامانم ظرف میشورم هزارتا ایراد میکیره همیشه هم وایمیسته کنارم دقیق نگاه میکنه همیشه هم میگه لیوان ...
مامان منم همینه هیچ چیز منو قبول نداره حتی لباس شستنمو میگم بابا ماشین لباسشویی میشوره میگه نه باید تمیز بشوری دخترم که میره اونجا لختش میکنه تمام لباساشو میشوره خشک میکنه کیف وسایلشو میشوره میفرسته بخدا من کثیف نیستم اون زیادی حساسه
اره مگه گناهشون چیه چون ازدواج کردن بایددهنی بخورن🤢🤮
👌👌👌درسته
بعضیا خیلی پینتی هستن مثلا میبینی ظرفاشون خیلی کثیفه یا قاشق شستن روش یه چیزی مونده بدم میاد از اینج ...
والا من خودم و خونم همیشه از تمیزی برق میزنه حالا دیگ دروغ نگم اگر خسته باشم چون شاغلم وقت گاهی ندارم یکمی خونه بهم ریخته باش ولی خب مامانم از منم تمیز تر و کلا حساس
مامانم در این حد که برا لیوان اسکاج جدا داره برا بشقاب و کاسه و اینا جدا
اصلا باید دهنی همو بخورن نخورن که نمیشه ما خونمون هرکس ماگ ، بشقاب و قاشق شخصی داره ولی باز دوتایی ...
ببخشید وقتی ل.ب میگیرید خب پس دهنی که این حرفا رو نداره اون خانم یا ازدواج نکرده یا وسواس داره حوصله توضیح دادن نداشتم
من تنها زندگی میکنم. هرررر وقت خواستم قاشق مربا خوری دهنی رو بزنم تو ظرف عسل، گفتم نه اگر مهمون بیاد یا کسی و حواسش نباشه و از عسل بخوره چی؟ دلم براشون پیشاپیش میسوزه و هررر دفعه قاشق تمیز میزنم به عسل
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...