resid_oip مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 عنوان دارین چیکار میکنین و خواهید کرد🍀💎 | مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 104 پست من از صب فقط باخودمو اینور اونور ور رفتم اصن نمیدونم چیکار کردمعصریم بیرونیم تا شب احتمالااز شما چه خبر اوضا احوال چجوریاس و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :) دیروز | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8693 هیچی داشتم کاپوچینو با کره بادوم زمینی میخوردم فیلم خوبی از جم سیریس نگاه میکنم امروزم تولدم هس شوه ... تولدت پرتکرار عزیزم هرچی ارزوی خوبه مال تو😍❤️
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 گوشی گوشی همچنان گوشی😂 امان امان و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 دارم ذکر میگم شکرخدا خوبم سلامتی الهی شکرت و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
دختر__قهوه__فروش عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 1170 بیخیال آجی بیست بشه یا نشه فرقی نمیکنه تو با نهاییات و کنکورت میری دانشگا مدرسه فقط به معدلین ۲۰ لوح میدهمن خیلی لوح دوست دارم ولی میدونم امسال قسمتم نمیشه💔🙃😃 خوشبختانهبااونیکیکاربرقهوهفروشهیچنسبتیندارم🤗 جوابابلهانخاموشیست؛اگهجوابتوندادمفازشاخبودننگیر!😉پرنیانم؛دخترساروی🌱خانومدکترآیندههستم🥹لطفابرایخواستهقلبیمیهصلواتبفرستید🍓آریاییام😉
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3082 خوشبحالت من صب ساعت شیش بیدار میشم که ورزش کنم تو خونه ورزش میکنم با اپفعلا برا باشگا رفتن زیادی گشا ... ارادهی خوبی داره👌ادامه بده و ورزش رو ول نکن چون به جز سودمندی هیچی نداره و برای روحیه و انگیزه و اندام عالیه گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 تاپیک قبل گفتم غذا بچمو داشتم میکشیدم الان نشستم پیشش تا بخوره بعد میرم کتاب بخونم بعد هم لبه پنجره ... همیشه به همین خوشی😂💞 و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
eiffeljanam عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4427 تولدت پرتکرار عزیزم هرچی ارزوی خوبه مال تو😍❤️ فدات شم عزیزم دوسی جون مهربونم 😍❤️🫶🫂
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 از صبح کمی کار خونه داشتم ، تازه اومدم نشستممنتظرم چند دقیقه دیگه کار ماشین لباسشویی تموم بشه برم سر ... جوون خوشمزهههه خورش کرفس نوش جونتونننن و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 6072 به شدتتت درس دارم تازه شروع کردم به خوندن شوهرمم رفته شمال ماموریت من بخاطر امتحانا نتونستم برم باهاش غمگینم🥲😂با دوستاش هی میرن میچرخن عکس و اینا میفرسته راستش حسودیم میشه ولی نمیتونم برم بیرون چون اصلا خوش نمیگذره بهم🥲😂
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 هیچی داشتم کاپوچینو با کره بادوم زمینی میخوردم فیلم خوبی از جم سیریس نگاه میکنم امروزم تولدم هس شوه ... عشق جان تولدت مبارک ایشالا ی زندگیه پر از شادیو تجربه کنی دلت شاد باشه همیشه🥺❤ و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 5011 جوون خوشمزهههه خورش کرفس نوش جونتونننن سلامت باشی عزیزم💐 شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
resid_oip مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 291 صبح بیرون بودیم کارامو انجام دادمیذره بعدش خوابیدمناهار خوردمباز عصر میخام برم بیرون تا شب احتمالا هعی م هنو ناهار نخوردمکلا فک کنم سوهاضمه ای چیزی گرفتم چن روزه😂 و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
eiffeljanam عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4427 عشق جان تولدت مبارک ایشالا ی زندگیه پر از شادیو تجربه کنی دلت شاد باشه همیشه🥺❤ فدات شم عزیزم دوسی جونم به همچنین 😊🫶🫂😍