2777
2789

راضی بودین?

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شقاق دارم دکتر رفتم برام چندجور شیاف نوشت برام تاثیر داشت

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من بیشتر پماد رکتول برام اوکی بود البته من شقاق دارم

ببخشید خونریزی هم داشتین

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

من شقاق دارم دکتر رفتم برام چندجور شیاف نوشت برام تاثیر داشت

خونریزی هم داشتین 

بله زیااادچند وقته درگیری عزیزم

چند ماهه اوایل پماد میزدم بهتر بود الان نمی‌زنم خون توی مدفوعم ببخشید میبینم 

خونریزی هم داشتین

بله خیلی

و درد زیاد

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من هر چند وقت یکبار درگیرش میشم پماد رکتول جواب میده از همه بهتر نشستن تو آب داغ عالی و فوریه .با وازلین چرب کنید مزاجتون هم شل باشه دیگه .برا من پاییز و زمستون یبوستی میشم

قبلا مادرم خونریزی بواسیر داشت  الان چند ساله که خوب شده   اهل دکتر رفتنم نیست یا درمان خونگی کرده یاخود به خود خوب،شده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
منم همینطور بودمالان ۴سالههه دارم باهاش مدارا میکنم دیگ بریدم

رفتین کولونوسکوپی تا فهمیدین شقاق دارین