2777
2789
عنوان

بیاید برای چند دقیقه بخندید و مشکلات رو بذارید کنار🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 129 پست
یکی از دلایلی که تا حالا سعی نکردم شرکت خودمو تاسیس کنم اینه که هیچوقت موفق نشدم دوتا امضا شبیه هم ب ...

😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ﭘﺴﺮ : ﺭﻧﮓ ﺭﻭﮊﺕ ﺧﯿـــــــــــﻠﯽ ﻗﺸﻨﮕﻪﺩﺧﺘﺮ : ﻣﺮﺳــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــﯽﭘﺴﺮ: ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻢ ...

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺩﻟﻬﺮﻩ‌ﺁﻭﺭﺗﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ‌ﻫﺎﻯ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢموقع ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺎﻧﺖ ﺭﻳﺎﺿﻰ ﺑﻮﺩﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﮕﺸﺘﻦﻭﻟﻰ ﻣﻦ ﻧﻤﻴ ...

حالا یکیشم اینه که

بچه ها میپرسیدن وای خانم عددش خیلییی زیاد میاد جواب

وقتی من منفی یک اورده بودم جوابو🤣

رفتم دکتر بهم گفت:اگه میخوای سالم باشی باید از قلیون دور بشی

امروز رفتم بازار یه شیلنگ ۱۰ متری واسه قلیونم خریدم

به نظرتون کافیه یا باید بیشتر دور شم؟

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
تنها برنامه بدرد بخور گوشيم ماشين حسابشه!اونم واسه وقتايي كه ميرم دكتر حساب كنم اگر هر ساعت 15 تا مر ...

یا وقتایی ک کنار جاده چن تا گوسفند میبینم تخمینی حساب کنم اون چوپون چقد سرمایه داره

و اخرش بگم اینا کل زندگی مارو میخرن🤣

نمیشة

چی؟

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﻨﺪﯾﻪ

ﯾﺎﺭﻭ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﮐﺮﺩ، ﻫﯿﭽﯽ !

ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺯﺩ ﯾﻪ ﮔﺮﺩﺍﻧﻮ ﮐﺸﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﯿﭽﯽ !

ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﺪﺭ ﻭ ﺷﯿﺶ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﺍﯾﻨﻢ ﻫﯿﭽﯽ !

ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎ ﺳﺮ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ ﺗﻮ ﺩﺭﯾﺎ ﺷﻨﺎ ﮐﺮﺩﻧﺸﻮ ﮐﺠﺎﯼ ﺩﻟﻢ ﺑﺬﺍﺭﻡ

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎