2777
2789
عنوان

چه بدی بهتون شده که هیجوره نمی‌تونین ببخشین و فراموشش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 78 پست
اتفاقا چند وقت پیش مادرشوهرم منو تنها گیر اورد نمیدونی چه سلیطه بازی ای در اورد ،انگشت شو تو هوا تکو ...

😂اینا دیگ کین مثل مادر شوهر عوضی من هزارفتنه راه میندازه بعد میگه زن تو همه رو باهم بد میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂اینا دیگ کین مثل مادر شوهر عوضی من هزارفتنه راه میندازه بعد میگه زن تو همه رو باهم بد میکنه

به خدا اعجوبه ان ،دوستام همیشه میگن تو خیلی صبر داری با این جونوراا موندی ما  نمیتونیم🤣😂، گفتم منم نمیتونم ولی مجبورم فعلا

به خدا اعجوبه ان ،دوستام همیشه میگن تو خیلی صبر داری با این جونوراا موندی ما نمیتونیم🤣😂، گفتم منم ...

بخدا ازوقتی عقد کردم خوشحال نیستم تو زندگیم😔

چه مجردی شادی داشتم توخونه شوهرم

اتفاقا چند وقت پیش مادرشوهرم منو تنها گیر اورد نمیدونی چه سلیطه بازی ای در اورد ،انگشت شو تو هوا تکو ...

من اگه نگمم از جای دیگه بشنوه یا بفهمه میگه تو گفتی تو یه خونه ایم دیگه تو همه کارم دخالت کرده از اول تا الان حتی رنگ لباسم الان خودمو شوهرم پشیمونیم میگیم کاش از اول نمیومدیم این خونه. حرمت ها شکسته شده دیگه خودمم چیزی بگه که خیلی ناراحتم کنه پا رو ادبم میذارم و جوابشو بدتر میدم. حق گفتن دوری و دوستی

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
مادرشوهرت انگار مادرشوهر منه یه چیزی میخریم یه کاری میکنیم به ظاهر میگن مبارکه اما دل درد میگیرن،هی ...

بعد مادرشوهر من کلا کل پولاشو میده وسیله خونه من علاقه ندارم بیشتر ب خودم  و لباسام میرسم اون روز گفت آره لباتو ژل زدی چطور دلت میاد انقد پول بدی گفتم مامان جان شما ب طرف علاقه داری من ب این آشغالا علاقه ندارم ب خودم میرسم داشت میمردچندش حسود

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
پارتنر سیاست مدار عوضیم ک عشقم بود و هست همه کاری باهام کرد اخر انداختتم دور . نمیبخشمش ک نابودم کرد

بیخودی کات کرد؟

مادرشوهرمو هیچ وقت نمیبخشم بابت تهمت هاو دروغ هایی ک اززبون من گفت

این مادرشوهر چه مار افعی که همه ازش مینالن

بخدا ازوقتی عقد کردم خوشحال نیستم تو زندگیم😔چه مجردی شادی داشتم توخونه شوهرم

عزیزم اگه هنوز سر زندگیت نرفتی وقتی بری درست میشه خیلی بهتر میشه وضعیت دیگ نمیبینیشون

برادرام حقمو خوردن بهم نمیدن ارث بابامونفرینهایی که خواهرم ناحق بهم کردو هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم ...

شکایت کنننن

عروس تازشو خیلی دوست داره چون شوهر اونو بیش اندازه دوست داره اگه بخوان خودشم در راه اونا میفروشه منم ...

مثل مادرشوهر من که جونش برای دامادش در میره