2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٢٧اصلا نميكنن كه سوهان ميزنن. اصلا ارامش بخشه

الان دیگه ترک نداره نه 

من راستش چون ترکام عمیق شدن و سنم کمه خجالت میکشم اون شخص با خودش چه فکری میکنه میگه پاهای دختره چرا اینجوریه این قضیه منو روانی کرده پاهامو از همه قایم میکنم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

باید تا اخر عمرت هر ماه بری وگرنه تاثیر ثابت نداره یه تایم کوتاه دوباره ترک میشه

من خجالت میکشم برم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

نه اما بايد جاي كار درست بري با يه بارم حل نميشه من واقعا راضيم

چجوری بفهمم کارش درسته؟

هر ورزشی کردم بالا تنه ام لاغرتر شد پایین تنه ام تغییری نکرد یعنی زیر نظر دوتا مربی ورزش میکردم استخ ...

اخه پایین تنه نسبت ب بالا تنه عضلانی هست و چربی کمتری داره ب خاطر این هست فک کنم اگه بخای ابشون کنی یا کوچیکشون کنی کلی طول میکشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
چه قرصي خوردي واي منممم من از شمام بيشتره ٦٥يكيش٦٣

قرصش خیلی ضرر داره اصلا توصیه نمیکنم به خوردنش اما من دیگه چاره ای نداشتم شوهرم مجبور شد موافقت کنه با خوردن قرص چون به هاطر ورزش بسیار زیاد داشت به زانو و کمرم آسیب میرسید یا اینکه نهایتا باید تن به جراحی سخت میدادم 

قرص گلوریا خوردم توش امفتامین داره که از ترکیبات شیشه است اما به شکل عجیبی سایز رو قبل از وزن کم میکنه 

یعنی من یک کیلو لاغر شدم اما درجا یکی دو سانت از رونم کم شد 

تا الان باهاش ده کیلو لاغر کردم حدود شش سانت از رونم کم کردم فقط میترسم برگرده 

يكيار كه رفتي معلوم نميشه من دوبار يه نفر رفتم معلوم بود وارد نيست يه دختره رفتم سنشم كمه ها اما وار ...

راه دیگه ای نیست نه که ترک پا درمان شه؟ 

شما هربار چقدر پول میگیره ازتون؟