2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راه دیگه ای نیست نه که ترک پا درمان شه؟ شما هربار چقدر پول میگیره ازتون؟

هر بار رفتی حموم قشنگ پاهاتو تو تشت آب گرم بزار بعد کف پاتو سنگ پای نرم بکش بعد از حموم کرم جی فراوون بزن جوراب بپوش 

شنیدم یک جوراب‌های پلاستیک هم اومده برای همین ترک پا نمیدونم چجوریه اما اونا هم ساید خوب باشن 

تو خواب هم جوراب رو درنیار فقط هر دو ساعت یکبار جوراب. رو دربیار کرم جی بزن 

میشه خواهش کنم بگید گلوریا رو از کجا خریدی و به چه قیمتی

عزیزم قرص گلوریا که همش دست ساز همینجا تو ایران هست قرص خطرناکی هم هست آنزیم های کبدی رو بالا میبره قرص ممنوعه هست و به سورت زیرزمینی تهیه میشه من از یک سایت خریدم اونم به کسی توصیه نمیکنم 

من مجبور بودم استفاده کنم 

هنوز هم باید قطع کنم ببینم برگشت داره یا نه 

خیلی میترسم برگشت داشته باشه برای همین نمیدونه فایده ای داره یا نه 

عزیزم قرص گلوریا که همش دست ساز همینجا تو ایران هست قرص خطرناکی هم هست آنزیم های کبدی رو بالا میبره ...

من تعریف خوب وزن کردنش رو زیاد شنیدم

از یه طرف هم میگن ضرر داره

ولی اینقدر راه های مختلف و برای لاغری امتحان کردم خسته شدم

تمام موهای سرم ریخته برای رژیم گرفتن های سخت

این دیگه راه آخره برام

میگن گلوریا هم اصل و فرع داره

نمیدونم از کجا باید بخریم که اصل باشه

شما چند خریدی؟

من تعریف خوب وزن کردنش رو زیاد شنیدماز یه طرف هم میگن ضرر دارهولی اینقدر راه های مختلف و برای لاغری ...

با هزینه حمل ۸۵۰ تومن 

من آزمایش دادم برعکس تمام عوارضی که کفته بودن آنزیم‌های کبدی ام پایین هم رفته بود فقط کم خونیم شدیدتر شده که اونم طبیعیه تو هر رژیمی اینجوری میشه دیگه باید قرص آهن جدا هم بخورم 

والا من تا حالا از این قرص برعکس تبلیغاتش راضیم اما به هیچکس پیشنهاد نمیکنم چون نمیدونم رو بدن هر کسی چه تاثیری میزاره 

اما خودم هم چاره ای نداشتم جز استفاده اش فقط الان میترسم از قطعش 

واقعیت من هفته ای سه روز بیشتر نمیخورم خوبه 

اما یک هفته که قطع میکنن میبینم اشتهام برمیگرده میترسم زیاد هم نباید طولانی این قرص ها رو خورد الان وزنم و سایزم عالی شده اما میترسم قطع کنم 

اصل این قرص وجود نداره من فقط چند ماه در موردش تحقیق کردم از نزدیکان خودم که پزشک هست سوال کردم خلاصه اینکه همش همینجا تولید میشه داخل ایران 

من اون قرصی رو که خریدم باز کردم پودر زرد گیاهی بود مثل زیره مانند هیچ پودر سفیدی داخلش نبود که میگن خطرناکه بعد با ترازوی طلافروشی وزن کردم زیر شش دهم گرم بود که حساب کردم یک دهم گرم پوکه پلاستیکی میشه پودر زرد گیاهی که بی خطره هم زیاده داخلش پودر سفید که امفتامین هست کمتره پس اگر امفتامین داشته باشه که نهایت یک بیستم وزن پنج دهم گرم هست و تو محدوده خطرناک نیست برای همین استفاده کردم  

من تعریف خوب وزن کردنش رو زیاد شنیدماز یه طرف هم میگن ضرر دارهولی اینقدر راه های مختلف و برای لاغری ...

با این قرص هم ریزش موهات بیشتر میشه مکه اینکه مکمل بخوری 

کلا تو همه رژیم‌ها باید مکملهای خیلی خوب خورد 

مثلا من آزمایش خونم رو دادم هوش مصنوعی برام تفسیر بکنه بعد گفت همه چیزا عالیه فقط کم خونی ناشی از کمبود آهن داری قرص مکملی زو که میخورم هم دادم به هوش مصنوعی گفت این مکمل خیلی خوبی هست اما آهن داخل این قرص ۴۰۰ میلی هست و نیاز بدن شما روزانه هزار میلی گرم هست باید قرص آهن جدا هم بخوری 

یعنی من هر روز مکمل خوب خارجی میخورم یک روز درمیون کپسول ویتامین E میخورم هفته ای دو بار قرص جوشان ویتامین سی میخورم ماهی دوبار هم ویتامین دث میخورم بازم بدنم کمبود ویتامین داره 

با هزینه حمل ۸۵۰ تومن من آزمایش دادم برعکس تمام عوارضی که کفته بودن آنزیم‌های کبدی ام پایین هم رفته ...

واقعا ممنون از توضیحاتتون

یه زمانی آدم انگار مجبوره و میزنه به سیم آخر و حتی ضرش رو هم به جون میخره

من الان دقیقا توی اون مرحله ام

برای ترکش هم باید فکر کنم کم کم ،کم بشه

مثلا اگر شما الان هفته ای ۳بار میخورید بعد کنید هفته ای دو بار بعد یه مدت هفته ای یه بار و....

انشاالله که به نتیجه دلخواه برسید

بازم ممنونم که با حوصله جوابمو دادید دوست عزیزم😘