2777
2789

بچه ها شما پدیکور پا میرید واسه ترک پاشنه پا خوب شدن ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان مباركه خب من تفاوتي نكرد اونقد كه مشخص باشه وگرنه دل جرعت عمل نداشتم رد بخيه هاش اذيتت نميكنه؟

تازه ی هفتس عمل کردم ولی با این حال خط بخیم اونقد نازکه قشنگه حرف نداره

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

با ورزش يا رژيم منم پايين تنم پر تره

هر ورزشی کردم بالا تنه ام لاغرتر شد پایین تنه ام تغییری نکرد 

یعنی زیر نظر دوتا مربی ورزش میکردم استخر هم میرفتم دقیقا مربی شنام بهم میگفت کرال پا برو برای لاغری رون خوبه باور میکنی یک سانت کم نشد رژیم گرفتم لاغر نمیشد 

رفتم دکتر برای لیپوماتیک گفت من دست به رونت نمیزنم خطرناکه دور رونم شصت سانت بود اخر  قرص خوردم درجا سایز رونم اومد پایین الان شدم ۵۴-۵۵ سانت 

اسی خودت کدومو دوس داری؟

من باسنم به گفته ی همسر بزرگه و سینه هامم متوسطه سوتین نبندم فورا بدش میاد میگه بزرگ و شل میشه باید بزاریش تو شلوارت😂😂😂 صورتمم خوبه فقط بینی که اونم همه گفتن چرا عمل کردی خوب بوده ولی خودم دوسش نداشتم ۱۷ سالم بود یعنی دوسال پیش عملش کردم

منظورت كفسابيه من ماهي يه بار ميرم عاليه

چند سالته ؟ پوست پا رو میکنن درد داره ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من باسنم به گفته ی همسر بزرگه و سینه هامم متوسطه سوتین نبندم فورا بدش میاد میگه بزرگ و شل میشه باید ...

خوبه ک عالی دختر.حالا باین بزرگه دوس داره یا ناراحته

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
بچه ها شما پدیکور پا میرید واسه ترک پاشنه پا خوب شدن ؟

من ترک پاشنه نداشتم 

اما دوبار پدیکور رفته بودم کف سالی برام کرد تا مدتها کف پام پوسته میداد و زبر شده بود 

آنقدر کرم مالی کردم و جوراب پوشیدم تا خوب شد 

برای شما شاید جواب بده 

اما بهترینش اینکه تو خونه کرم بزنی جوراب بپوشی 

مباركه خداروشكر من دوتا از اطرافيانم عمل كردن يكي كوچيك كرد يكي بزرگ رد بخيه هاشون خيليييي بده

ممنونم عزیزم سلامت باشی

من خداروشکر با اینکه ی هفتس و کلی ورم دارم خییییلی راضیم هم شکمم هم سینه

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙