2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونی که واقعا عاشقته کاری مبکنه توام دوسش داشته باشی انقدر از عشق و توجه و محبت و هدیه و حمایت لبریزن مبکنه. 

روابطی که مرد عاشقه صد هیچ قشنگتره و جلوتره 

رابطه ای که دختر بیشتر دوس داره ، آخرش دختر از کمبود توجه و حمایت … افسرده میشه ، مرد هم اونقدری مشتاق نمیشه ، 

دخترا با حرف و توجه و  حمایت عاشق میشن 

ولی مرد اکه از اول عاشق نبوده باشی هرجی هم توجه و محبت کنی عاشق نمیشه

هی روزگار

اسی بخداااا دارم روانی مییییشم😭😭😭😭😭😭

من خیلی بدبختتتتتتم از فشار اینکه ب عشقم فکر نکنم اومدم با این رل زدم اینم ول کن نیست دلم هم براش میسوزه چون واقعن عاشمه ولی من دلم یجا دیگه همینجوری سطحی هم دوسش دارم ولی رواااانم یجا دیگس ای خداااااا بکش منوووو😭😭😭😭

من خیلی بدبختممممم 

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

با عشقت کات کردی

نهههه عاشق یه پسر شدم ک اون سمتم نمیاد ینی هنوز درست ندیده شاید،اگه ببینه بیاد

ولی چون اونا یه شهر دیگه ان و فقط تعطیلات میان شهرما احتمال دیدنش خیلی کمه و اینکه بخاطر اینکه فراموشش کنم با کس دیگه رل زدم ولی دلم پیش عشقمههه😭😭😭

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...