2777
2789
عنوان

ناامیدی وجودموگرفته پدرم داره درمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
دور اطرافیام همه یا پارتی داشتن رفتن سرکار یا سهمیه

ما هیچ کدوم رو نداریم بیکار تو خونه ایم 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

سخته منم تو شرایط شماماما توکلت بخدا باشهخیر در اون چیزی هست که واقع میشه

آروم نمیشم یک هفته است اینجوری شدم 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مصاحبه رد شدم اما تکمیل ظرفیت قبول شدم دوباره امسال بخون احتمالا دوباره اسفند آزمون باشه

خوندن که میخونم ولی ضریب سابقه دارها اذیتم میکنه

والا من از یه کانال تو ایتا گرفتم منتها اجازه پخش ندادناما می تونید کانال رو ببینید اگر فکر کردید مف ...

کدوم کانال 

میشه بهم بگین 

هزینه اش چقدر بود؟!

ممنونم از محبتتون 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
آروم نمیشم یک هفته است اینجوری شدم

تشویش کمکت میکنه؟؟

خیر

پس بدون توجه به سهمیه و.... 

درستو دوباره بخون و ازمون بده

ولی اینبار با توکل خیلی بالاتر

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

تشویش کمکت میکنه؟؟خیرپس بدون توجه به سهمیه و.... درستو دوباره بخون و ازمون بدهولی اینبار با توکل خیل ...

دست خودم نیست آخه دلم یکجوریه 

چه ضریبی؟اونقدر مهم نیست. من هیچ سهمیه و امتیازی نداشتم فقط تاهل و فرزند که کلا ۱۶ امتیاز شد

به سابقه دارها قراره ضریب بدن  تا راحت تر رسمی بشن 

چه ضریبی؟اونقدر مهم نیست. من هیچ سهمیه و امتیازی نداشتم فقط تاهل و فرزند که کلا ۱۶ امتیاز شد

من هیچی ندارم

به سابقه دارها قراره ضریب بدن تا راحت تر رسمی بشن

اونها یک درصد کمی هستند تازه اگر اعمال بشه 

چند ساله دارن میگن

با این حرف ها الکی انرژی خودتو نیار پایین فقط تلاش کن تا زودتر وضعیت خودت رو سامان بدی

دست خودم نیست آخه دلم یکجوریه

میدونی حالتت منو یاد چی انداخت؟

باک سوراخ یه ماشین مدل بالا

هر چی بنزین سوپر میزنه بی فایدس

چون همش هدر میره

شمام موقعیت داری سواد داری سلامتی داری فرصت داری و...

اما چه فایده بااین فکرا باک انرژی روانیتو سوراخ کردی و همه ی انرژیتو داری هدر میدی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

من هیچی ندارم

امتیاز من ۵۲۰ شد که باید ۵۸۰ میشد ۱۶ امتیاز تو اینهمه هیچی نیست

تو تکمیل ظرفیت تا حدود ۳۶۰  و برداشتن

نمره ی کتبی اگر بالا باشه حدود ۳۵۰ باشه عالیه هیچ کس نمی تونه ردت کنه 

احتمالا نمره کتبیت پایین بوده