2777
2789
عنوان

دختری که بلوغ زورس گرفته رو باید کجا ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 65 پست
خوب ترسم ریخت دخترم دو ماه دیگه ده سالش تموم میشه قدشم خوب رشد کرده نگران وزن بالاشم فقط

نه عزیزم، برای دختر شما اصلا زود نیست و طبیعیه

مخصوصا اگه قد و وزن خوب و بالایی داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ سن بلوغ از 9سالگی شروع نمیشه؟ 

یعنی ده سالگی به سن بلوغ رسیدن نرمال نیس؟ 

برا خود من14سالگی بود اما خواهرم12سالشه میگه دوستام اکثرا پریود میشن

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
اره قدش حدودا ۱۶۰هست وزنشم نگم برات خخخ

دختر من 156، با وزن 48 کیلو هست 😂😂😂

خداروشکر، هفته‌ ای سه روز ورزش داره و گرنه میترکید

ماشاالله خیلی پرخور هست

البته طبیعیه چون تو سن رشدن

سنی پس خواهرت هم تو اون حدودا پریود میشه و اگر ژنتیکی قدتونخوب باشه مشکلی برای قد نیست

بعدم عزیزم من حدودا ۹ سالگی شروع شد آخرای ۱۳ پریود شدم یه چیزی حدود ۵ ساللل پس یعنی یه جورایی حتی زمان شروعش و پایانش هم برای هر شخص متفاوته  

دختر من 156، با وزن 48 کیلو هست 😂😂😂خداروشکر، هفته‌ ای سه روز ورزش داره و گرنه میترکیدماشاالله خیل ...

۴۸خوبه ماله من نزدیک ۶۰هست هر چی میگم گوش نمی‌ده از من چند کیلو بالاتره

متخصص غدد

تمام مواد کارخونه ای ممنوع 

https://www.google.com/url?q=https://www.aparat.com/v/v73hk78&sa=U&ved=2ahUKEwjYqc6Ks8qKAxUDBdsEHXr6ItsQtwJ6BAgKEAE&usg=AOvVaw2niPpxWY3taVX7PCjc8e3L

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

ده سال زود رس نیس یسری دخترا علائمس از ۱۰ سالگی شروع میشع ولی مثلا ۱۲ سالگی پریود میشنولی برای کسایی ...

عزیزم شما برای کسی عوارضش رو دیدی ؟؟یا فقط شنیدی؟؟آخه دختر من آمپول میزنه 🥲