2777
2789
عنوان

بیاین از سم ترین خاستگارتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام خونه ی پدریم یه خواستگار داشتم همسایه روبه رویی مون بود 

اول برای پسر بزرگش اومد آخوند بود 

بعد برای پسر دومش اومد لباس فروشی داشت 

برای سومی اومد 

کفش فروشی داشت 

آخه نمیفهمید پسر هاش هم یک شکل بودن فقط یک سال فاصله داشتن 

نمیفهمیدم خب برا یکی اومدی نه شنیدی چرا هی میای میری

بعدم که برای پسر سومش دعوت کرد عروسی منم رفتم 

برای پسر خواهرش خاستگاری کرد😅 اونم شبیه اینا بود 

عزیزمممم،،،تلاش شما هم قابل تحسینه قسمت بود دیگه اما واسه من خیلی سنتی بودن و قدیمی و البته کوچ نشین ...

نه برا من یه جورایی کارش تو روستا بود ولی خونش اینا تو شهره ولی خب قسمت این بوده.فقط الان میتونم پز مهندس بودن شوهرمو بدم😐🤣

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
با خاستگار فرستادن!؟

افراد دیگ ای رک میفرستاد از من خاستگاری میکردن واس اون پسره ن هاا واس خودشون بعد گف همه اون خاستگارا رو من فرستادم میخاستم امتحانت کنم😐😐😐

منم بخاطر نامزدم ب همههههههه میگفتم ن اون پسره هم فک کروه بود از اون خوشم اومده هرکی فرستادم گفتم نه ول نمیکرد😂😂😂😂🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

[QUOTE=366037170]عیب ندارد حتما پول داشتن بکار😂[/QUOTEپولدار خسیس 

منم به آخری گفتم من کلا قصد ازدواج ندارم دو هفته بعدش شوهرمو دیدم عاشقش شدم زنش شدم 

مامانم میخواست تهدیدم کنه میگفت میرم بگم بیان خواستگاری ها 🤣🤣

خواستگار دوستم،قراربود برن بیرون،پسره میگه ماشین ندارم دوستم با ماشین خودش می‌ره دنبالش دوساعت حرف میزنن برمیگردن،توی تابستون،دوستم می‌گفت از تشنگی داشتم خفه میشدم خودم آب گرفتم گفته برای منم بگیر