2777
2789
عنوان

بیاین از سم ترین خاستگارتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خانواده مذهبی و معتقدی هستیم ولی متعادل یه خواستگار داشتم اومد گفت ما به محرم نامحرم خیلی معتقدیم  ولی پسرم با دخترخاله هاش با هم بزرگ شدن با هم راحتن شوخی میکنن میرقصن مشکلی نداریم شما هم نباید مشکل داشته باشی . گفتم پس شما برای اسلام قوانین جدیدی طراحی کردید ما همون اسلام ۱۴۰۰ سال پیش رو قبول داریم که پسر خاله توش نامحرمه ممنون 😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من هم ی خاستگار داشتم تو روستا چوپان بود...یعنی گوسفندا و گاوا از کس دیگه این فقط واسشون غذا میداد و مواظبشون بود..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اگه دامدار سنتی مث عشایر خب نمیخوره بهتون سخت هم هست واقعااااولی اگه صنعتی باشه که..

نه عشایری بوده!!!

هی از ی شهر میرفتم ی شهر دیگه کارشون هم واقعا سخت بود

ی خاستگار داشتم لامصب خونه بابام ک هیچ قیمت و متراژ خونه پدربزرگمو از بنگاهی پرسیده بود😐😂😂😂

فکر ارث بود بدبخت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

اینکه یه خانم و مادرش اومدن خاستگاری خونمون برا پسرشوم بعد گفتن پسرمون قصد ازدواج نداره   

بگوش پس بیکاری وقت مردمو میگیری 

یه بار دیگه هم یه خانمه اومد با دمپایی ابری 

خیلی بهم برخورد 

درهرصورت خاستگارای خوب و متشخص هم بود 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وای مگه داریم!؟؟؟؟😂🤣برگاااام حالا بلاخره اومد!؟

عزیزم خیلی سمی بود ...نه فرار کردم فقط ...خیلی داستان داشت ...نونم نمیخوردن ...داداششم چهل سالش بود پولم داشت چون خسیس بود زن نمیگرفت 

یه خواستگار داشتم اینقدررررر خسیس بود که نمیومد خواستگاری چون گل و شیرینی هزینه داشت 🙄🙄🙄در واقع م ...

پس چطوری فهمیدی خواستگارته باچیزی که گفتی کلاتاحالاخواستگاری نرفته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من یه خواستگار داشتم آخوند بود نه که بگم آخوندا ضایعن ولی کلا تیپمون به هم نمیخورد من از این دخترای آرایش کرده و مانتویی که همیشه موهاش بیرون اون سر به زیر و با عبا و عمامه بعد یه بار منو دم مدرسه با چادر دیده بود چون مدرسه امون چادر اجباری بود همه اش میگفت نه دروغ میگن بقیه این دختر که چادریه چند ماهی بود بد گیر داده بود بهم دیگه تو دانشگاه که دیدتم مطمعن شد که والا بلا بخدا ما تیپ هم نیستیم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...