2777
2789
عنوان

از سینه هام متنفرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 197 پست
اگه لاغری و سینت بزرگه از خداتم باشه، چن کیلویی؟ چند میبندی؟ خوش فرم میکنه بدنم

نه قدم بلنده بدنم خیلی خوبه ولی هرکس میبینه فکر میکنه چاقم با اینکه اصلا چاق نیستم کمرم خیییلییی باریکه پاها و دستای باریک و کشیده دارم خیییلی بده بخداهم بزرگ و بد فرمه هم افتاده یعنی یه ذذذررررههه باریکی کمرم به چشم نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قدم بلنده بدنم خیلی خوبه ولی هرکس میبینه فکر میکنه چاقم با اینکه اصلا چاق نیستم کمرم خیییلییی بار ...

اخی عزیزم چ مشکل خوبی 😂😂چند میبندی؟ 

ببین کوچیک کردن سینه از بزرگ کردنش سخت تره آخه اون حجم هورمون و چربی رو با چی کوچیک کنی، مگه اینکه باشگاه بری که سفت بشن و خوش فرم بشن آویز نباشن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
بله منم دارم ورزش سبک بهتره برای تنبلی ولی خب واسه فرم گرفتن و وزن گرفتن بدنسازی بهتره درکنارشم قرص ...

امیدوارم که بهتر بشین عزیزم منم دارو هورمونی مصرف میکنم که عوارضشونم واسم خیییلییی زیاده

امیدوارم که بهتر بشین عزیزم منم دارو هورمونی مصرف میکنم که عوارضشونم واسم خیییلییی زیاده

سلامت باشی قشنگم❤ چاره ایی نیست واقعا من تا دارو مصزف نکنم پریود نمیشمس

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
اخی عزیزم چ مشکل خوبی 😂😂چند میبندی؟ ببین کوچیک کردن سینه از بزرگ کردنش سخت تره آخه اون حجم هورمون ...

بخدا خیلی بده هر روز بابتش کلی غصه میخورم پیاده روی میرم از درد کتف وگردن گریم میگیره 

95😐😐

واقعااا؟؟از کجا میتونم تهیه کنم

از لباس زیر فروشی هایی که کامل هستن. آخرین بار شهریور قیمتش ۶۳۰ تومن بود‌. ینی اینجی هم خوبه ولی هیچی به پای مون لایت نمی رسه اگر پیدا نکردی انلاین بخر ولی خب باید تست کنی ببینی کاپ و دور کمرش اندازت باشه . 

فقط اومدم بگم خوشبحالت کاش مال من حداقل ۷۵ بود 😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂