2777
2789
عنوان

زندگی خواهرمو نابود کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 87 پست
شما چرا انقدر با عصبانیت حرف میزنی من خودم ایجا کم مونده خودمو بکشم میگی طلالهات عزیزن میگن طلاهام د ...

عزیزم حرف حق همیشه تلخه.میل خودته دست به طلاهات نزن اصلا.........با حرص خوردن چیزی ورست نپیشه....بدار خواهدت شرمنده بشه

رها کن کی مقصرهاتفاقه عمدی نبوده که میدونم چه حس و حالی داری طبیعی هم هس هرکدوم از ما هم بود همین بو ...

قربونت برم چقدر ماهی تو 😭😭

🌱السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَنْوَارِ الزَّاهِرَةِ🌱🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حرف حق همیشه تلخه.میل خودته دست به طلاهات نزن اصلا.........با حرص خوردن چیزی ورست نپیشه....بدا ...

من طلاهامو میفروشم میدم بهش 

شوهر بیچارش من زنگ زده بودم گوشی رو گرفت منو دلداری دادن که چیزی نشده اتفاقه فقط سپرشه ولی من دارم م ...

پس چی گفتین داشته‌ سر خواهرتون داد میزده 

خواهرت بدبخت و بیچاره شده

قربونت برم چقدر ماهی تو 😭😭

درک میکنم 

من خودم آدم به شدت حساسی هستم

میفهمم چقدر سخته

حالا شما اینجا گریه زاری میکنی 

چه نفعی به حال ما داره که بگیم ننه من غریبم بازی درمیاری مگه ذی نفع هستیم یا اصلا شما نمیگفتین ما در جریان قرار میگرفتیم 

ناراحت میشم قاضی میشن حکم میدن آدم ناراحت و شکننده رو بدتر عذاب میدن

طفلک خواهرتچرا شوهرها اینجورینبا شما با ارامشسر اون داد زدهاتفاق که یکیهاونم نیاز به دلداری دارهخودش ...

نمیدونم 😭تقصیر من بود ولی اون باید جورشو بکشه😭خواهرم میگه ۲۰ تومن خرجش میشه گفتم خودم میدم بیشتر ناراحت شد

اگه بدنه اسیب ندیده باشه چیزی‌ نیس سپر جزو بدنه ماشین به حساب نمیاد و افت قیمت پیدا نمیکنه مگه اینکه ...

سپر و چراغ و کاپوت ماشین ضربه خوردن میگه ۲۰ تومن خرجشه

چشم‌زخم تا آنجا می‌تواند قوی باشد که پیامبر اسلام (ص) می‌فرمایند: اگر چیزی بر قَدَر الهی سبقت بگیرد، ...

چشمش کور بشه هرکی چشم دیدن کسیو نداره

یعنی خداوند یه چیز دیگه مقدر کرده حدیث میگه بر مقدرات خدا چشم زخم سبقت میگیره تا این حد چشم زخم تاثی ...

😭😭

کاش فقط همون سپر و چراغ بود ک باعث افت قیمت نمیشد متاسفانه کاپوت ماشین اسیب دیده و کار خراب کردهخدار ...

😭😭😭😭😭