2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این هیکل📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 72 پست
خوبه ولی ب نظرم اینجور شلوار دیگ نپوشه اصلا بهش نمیاد

چطوری بپوشم پس

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسیار شبیه هیکل من اما بنده از قسمت نشیمنگاهم فلتم بعد الان چند کیلویی؟خداشاهده الان میگه ۵۴

۶۵ کیلوام  چه ۵۴ ایی😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
تازه زدم سه سال طول میکشه بلند شه

چقدر خوشگلیییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

چطوری بپوشم پس

بذا عکس بگیرم چون اسم شلوارا رو بلد نیستم 😂 😂 😂 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چطورهمش گشنه ای واین هیکلته

عین چی میخورم ذاتا توپرم دیگه مشخصه

۶۵ کیلوام چه ۵۴ ایی😂

قدت چنده؟من ۷۰ م با قد ۱۷۰ همین هیکلم ولی پایین تنه لاغرتر 

اخه ۷۰ کیلوام لعنتی چرااااا؟

هم هیکلای من ۵۰ کیلو ان 

نمیدونم وزنم کجامه😐😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

قد و وزنت عالی من حالا به این بلندی دوس ندارمولی مث مدلا میمونی

قدم زیاد بلند نیست۱۶۷ ام