2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این هیکل📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 73 پست
حرف نداره اگه خودتی عالی هستی ...چقد با مدل موهات حس سبکی بهم دست داد..

نمیدونی چقدر سبک شدم😭😂 شبا میخوابم میشکنه فقط صبح شبیه ببعی که جنگ کرده میشک

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خودتی خوش قدوبالا؟

ازه عزیزم خودم بودم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت چنده؟من ۷۰ م با قد ۱۷۰ همین هیکلم ولی پایین تنه لاغرتر اخه ۷۰ کیلوام لعنتی چرااااا؟هم هیکلای من ...

منم هم قد شما

من از ۴۸ تا ۶۹ ک رفتم فقط بازو و سینه آوردم پایین تنه همون 😑😂

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

واقعا خیلی خیلی خوشگلی خیلیم خوش هیکلی ♥️خیلی مواظب خودت باش

ممنون عزیزم نظر لطفته💋💋

چه جالب منم ۶۵ هستم ولی پرتر از تو هستم چنده قدت؟من ۱۷۰ هستم

من۱۶۷ ام  کوتاه ترم چطور پر تری😭😭

قدت چنده؟من ۷۰ م با قد ۱۷۰ همین هیکلم ولی پایین تنه لاغرتر اخه ۷۰ کیلوام لعنتی چرااااا؟هم هیکلای من ...

منم ۶۵ قد ۱۶۷

پس سوخت وسازت بالاس،وگرنه چاق میشدی

چاق میشم  دو سال پیش ۵۵ بودم

منم هم قد شمامن از ۴۸ تا ۶۹ ک رفتم فقط بازو و سینه آوردم پایین تنه همون 😑😂

ببین خیلی عجیبه واسم

من عکس قدی ندارم این مدلی 

ولی هرکی منو میبینه تهش فک کنه ۶۰ ۶۳ کیلوام 

اسکینی ام کوفتم ندارم نه بالا نه پایبن 

با این حال همیشه هم رژیمم 

فقط شکمم پوست اضافی داره شکم دوبار سزارین شدست دیگه فک کنم ابدو کنم شکمو قشنک ۶ کیلو بریزه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خودمم نمیدونم برای همین وزنتو گفتی تعجب کردم ولی تو بهتری عزیزم دوست دارم بالاتنم مثل تو لاغر بشه🥺

من نازاضیم بالاتنه پر تر میخواستم پاهام چاقه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

وای با اینا چطوری برم خیابون😭😭😭😂

وای با اینا چطوری برم خیابون😭😭😭😂

لخت نمیخوای بری ک ی مانتو بپوش روش دیگ😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂