2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من

ازشنبه گلودرد و سرفه داشتم میگفتم ازالودگیه شاید. دوغ سرد خوردم گفتم شایدبهترشه. ظهرخوابیدم بیدارشدم دیدم سردرددارم باگلودرد. شب لرز اضافه شد با تب. حالم خوب نبود. رفته رفته بیشترم میشد. شب تاساعتای ۱ بیداربودم از بدن درد و لرز خوابم نمیبرد تا ۲ بزور خوابیدم بعد تا ۵ صبح کشیک میدادم .پامیشدم کل خونه رو دور میزدم. دستوصورتمومیشستم بدنم خنک شه بتونم بخابم. تا ۸یکم خابیدم . پاشدم صبحانه خوردم ومسکن خابیدم تا۱۰. رفتم دانشگاه رفته رفته تب ولرزبیشترمیشد حواسمم جمع کلاس نبود اون روزم سرم تکیه به دیوار بود.سردم بود ازطرفی چشام میسوخت. اومدم خونه گفتم میرم میخوابم بهترمیشم . نشد تب وبدن دردنمیزاشت . وقتی تودانشگاه بودم مامان به باباگفته بود وقت دکتربگیره . رفتیم دکتر اخرشم ختم به سرم وامپول شد. میلرزیدم .۲ساعتم این طول کشید
بدن درد کوفتگی سردرد خستگی نمیتونمم بخوابم. درسام مونده یه دو صفحه میخونم انگارکوه کندم میرم پی یه کاردیگه.

الانم سرفه میکنم خلط دار

بهترم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
اره عزیز اولشهسرفه پدر منم درآورده صداها شربت خوردم ن انگار

نگو😑

یه هفته سرفه دارم

گفتم آلرژیه

الان از غروبه سردرد دارم😶

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

خدا بهمون سلامتی عطا کنه. 💚

من چند روزه درگیر شدم. 🥲

من خودم چند تا نکته رو سعی میکنم رعایت کنم :

تو این چند روز سعی کن به خودت فشار نیاری ، 

کارهای سنگین انجام نده ، 

تایم حمامت خیلی کوتاه باشه و زیاد تو حموم نمون ، 

سعی کن نذاری ضعیف بشی ، حتی شده غذاهای ساده به مقدار کم بخور ، 

مایعات بخور ، 

به خودت رسیدگی کن. 

وای چجوری رفتی دانشگاه من تا دسشویی نمیتونم برم از بدن درد

من شنبه از1تا2شب خابیدم بعدش تا5 کشیک میدادم نمیتونستم بخوابم 

حالم بدبود واقعا ببین چطوربودم

دانشگاهم که سرم تکیه به دیواربود فقط بعدش اومدم خانه بابا رقت گرفته بود رفتم دکتر سرم دادم 4تاامپول قرص شربت زدم یکم بهترشدم بعد تب اومد رفت

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏