جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان دوماه هستی میگی کمرم درد میکنه ماههای آخر میخوای چیکار کنی...تحرک هم واس خودت هم واسه بچه ات خ ...
بستگی به شرایط داره من هماتوم داشتم کمردرد شدید داشتم اهمیت ندادم ۳ ماهگی به حدی خونریزی کردم تا مرز سقط رفتم بعدش دکتر استراحت مطلق داد گرچه بازم استراحت نکردم ماه آخر راحت تر بودم اتفاقا
هفته ای یه شب میری دیگه، هرروز و هرشب نیست که... مگه ظرف ها برای چند نفره، چقدر ناز میکنید😐😐
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تواین هوای سرد خودتو گرم نگه دار موقع ظرف شستن یه چیزی بذار زیر یکی از پاهات من توباردایم وقتی میخواستم کمک کنم به زور منو میشوندن میگفتن کار نکن من خودت پامیشودم کمک میکردم😅😅
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫