2777
2789
عنوان

باردارم خونه مادرشوهر کار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 47 پست

یک هفته خودتو بزن به کرونا نرو 

یک هفته هم رفتی بگو پریودم خیلی نمی تونم کمک کنم 

یک هفته هم تا موقع ظرف شستن شد برو سرویس تا بقیه دست به کاربشن ....

بذار برای قلبش رفتی خیالت راحت شد بعدبهشون بگو 

بعد هم کارهای نشستنی بیشتر بکن 

اگرتعدادتون کم باشه یک کم کار کردن چیزی نمیشه

من باردارم 

سرکارمم ازاول رفتم دوتاهم بچه محصل دارم کارهای خونه ی خودمم انجام میدم

اگر لکه بینی و دردهای غیرطبیعی نداشته باشی اتفاقی نمی افته 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اخه میگن کمرت مونده همون روز درد کنهکمردرد ندارم ولی زیاد ظرف شستنی کمردرد میگیرم

خب ظرف نشور 

منم که حامله نیستم میرم فقط در حد جمع و پهن کردن سفره کمک میکنم ظرف شستن که اصلا 

لباس مهمونی پوشیدم برم ظرف بشورم که کثیف بشم ؟😁😁😁برو راحت بشین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا یعنی نمیدونن زن حامله نباید زیاد سرپا وایسه؟!

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
حامله چجوری پریود میشه🤔😂

😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

منم خیلی حس معذب بودن میگرفتم اما جلو خودمو میگرفتم کار نکنم ...

اونا میدونن حامله ای؟ کار نکن مگه حرف درآوردن مادرشوهرت برات از بچت مهمتر و عزیزتره؟حتی شده یه مدت اونجا نرو که نخوای کار کنی

وانمود کن جلوی شوهرت سردرد داری و بگیر بخوابخودت رو بزن به مریضی و نرواحسنتتتتت که نمیگی به این زودی ...

این پیشنهاد رو درآینده به زن پسرت هم بگو.....حالا چه ایرادی داره ۲ تا ظرف جابجا کنه....کار سنگین میگن نکنه....