2777
2789
عنوان

چرا مشهد اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 65 پست
تمام شهر پر بود چندتا نبود. برام سوال بود چرا الان اینجوری شده چندسال پیش اینجوری نبودحرف بدی نزدم

بچه ها جو گیر شدن تو این تایم،شما ناراحت نباش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب برگشتم 

اتفاقا این دفعه اصلا عرب ندیدم 

ما که شکر خدا توریست نداریم این چهارتا دونه هم که به بهونه زیلرت میاییند بد بی راه بگیم دیگه نیاییند 

نکنه مهم :توریست فقط اروپایی مو بور چشم آبی نیست تمام مسافرین برای کشور آورده مالی دارندتوریست محسوب میشوند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تمام شهر پر بود چندتا نبود. برام سوال بود چرا الان اینجوری شده چندسال پیش اینجوری نبودحرف بدی نزدم

خب احتمالا شانس اینجوری بوده وگرنه من خودم تارگیا ترفتم ولی مادر شوهرم پارسال رفته بود همیچین چیزی نمیگفت بعدشم از قدیم همیشه مشهد بخاطر امام رضا پر بود از توریس اکثرا هم مسلمان ها میان دیگه برای زیارت که عراق عربستان مسلمانش بیشتره بیشتر میان طبیعی هست کربلا هم ایرانی ها زیاد میرن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیلیاشون برا عملای زیبایی میان یادمه چندسال پیش رفته بودم مطب دکتر پوست بالاشهر برا انقدررر عرب بود ...

اونم هم توریست درمانی اونم خیلی درآمد دارند

چون پولشون کشور ما ارزش داره میان کارای زیبایی انجام بدن هم گشت وگذار کنن چندوقت پیش قم بودیم بعد برا ناهار یه موکب عراقی بود داخل حرم قیمه عراقی میداد تمام این صف زن ومردای ایرانی بودن چیزی که برام جالب بود عربا از بیرون با دیسای کباب میومدن داخل گفتم فک کن ما خودمونم مسافریم مثلا ولی شب داخل حرم موندیم غذاهم ساندویچ گرفتیم اینا چقد پولشون ارزشمنده هرجا برن بهترین هتلا غذاشونم ماشالله همیشه گوشتی ... 

چون پولشون کشور ما ارزش داره میان کارای زیبایی انجام بدن هم گشت وگذار کنن چندوقت پیش قم بودیم بعد بر ...

والا منم عراق رفتم  راحت خرج میکردم اینجوری نبود چیزهاشون برام خیلی گرون باشه

میان زیارت مثل شما مثل ایرانی که میره کربلا حج و... نگاهم همه میکنن یعنی آقایون تو کشورای دیگه نابین ...

والا منم رفتم کربلا بیشتر ایرانی بود تا عراقی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
چون پولشون کشور ما ارزش داره میان کارای زیبایی انجام بدن هم گشت وگذار کنن چندوقت پیش قم بودیم بعد بر ...

خب پول ایران بی اررش شده پدرم چند ماه پیش رفت کربلا میگفت اونجا همه چیز خیلی گرون تر بود قدیم اینجوری نبود الان با پول ایران خیلی گرون در می یومد واسه همین چندان خرید نکرده بود برا همسر من یه تیشرت خریده بود ۷۰۰ در حالی این همه نمی ارزید فقط چون پول ایران بی ارزش شده این همه گرون دادن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والا منم عراق رفتم راحت خرج میکردم اینجوری نبود چیزهاشون برام خیلی گرون باشه

ماهم برا اربعین رفتیم ۶ میلیون پول بردیم بانک ۵ یا۶ تا اسکناس بهمون دادن از نظر حجم پول درنظر بگیر ۶میلیون چقدره متوجه میشی ارزش پولمون تاچه حده پول ایرانی هم که قبول نمیکنن چون بی ارزشه 

خب پول ایران بی اررش شده پدرم چند ماه پیش رفت کربلا میگفت اونجا همه چیز خیلی گرون تر بود قدیم اینجور ...

خب منم همینو میگم دیگه برا اونا بیان اینجا خیلی عالیه چون پولشون در برابر پول ایران خیلی باارزشتره اربعین ما دینار گرفتیم ۴۰ هزار تومن فک کن ۴۰ تا هزاری بدی برا ۱ دینار 

ماهم برا اربعین رفتیم ۶ میلیون پول بردیم بانک ۵ یا۶ تا اسکناس بهمون دادن از نظر حجم پول درنظر بگیر ۶ ...

اینو نمیگی اونا کارت خوان ندارن بانکداری الکترونیک ندارن هنوز پول کاغذی استفاده میکنند الان تو ایران پول کاغذی فقط برای کرایه ماشین