2777
2789
عنوان

چرا مشهد اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 65 پست
ماهم برا اربعین رفتیم ۶ میلیون پول بردیم بانک ۵ یا۶ تا اسکناس بهمون دادن از نظر حجم پول درنظر بگیر ۶ ...

منظور من اینه اگه از چیزی خوشم  می آمد راحت میخریدمش 

ولی انگار اروپا اینجور نیست همکار من رفته بود فرانسه می‌گفت ما فقط رفتیم نگاه کردیم اومدیم هیچی نتونستیم بخریم 

پول اونا آره با ارزش اما عراق نه دیگه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اینو نمیگی اونا کارت خوان ندارن بانکداری الکترونیک ندارن هنوز پول کاغذی استفاده میکنند الان تو ایران ...

اینا برامون نون واب میشه عزیزم؟جوون ایرانی باید چقد سختی بدبختی بکشه سگ دو بزنه چندسال جمع کن ذره ذره بخاد یه پراید بخره بعد تا پولش جور شه مسلما کلی گرونتر شده مجبوره قرض کنه اونجا لندکروز به پول ما ۸۰۰ میلیون بود اینجا چقده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا برامون نون واب میشه عزیزم؟جوون ایرانی باید چقد سختی بدبختی بکشه سگ دو بزنه چندسال جمع کن ذره ذر ...

ببین من که نمی‌گم ما خوبیم 

اما واقعا عراق فعلی قابل مقایسه نیستیم 

واقعاً عراق در حال حاضر از خیلی جهت ها عقب 

اینکه سالها آینده پیشرفت کنه شاید 

بعدم لندکروز خودشون نساختندکه 

ما پراید اونم چه پرایدی وسیله رسیدن به خدا(خدا نبخش باعث بانیش)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی