2777
2789
عنوان

• خدا شانس و بخت و اقبال رو ببین به کیا میده •

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 34 پست
بله گلم درسته پدرش بسیار زحمتکش هست و بزرگوار نمیزاره آب تو دلشون تکون بخوره پسرش الدنگ هست گلمم ...

اصولا اینطوری پدر با چه جون کندینی مال جمع میکنه پسره یه شبه به باد میده

چون اصلا به خودش زحمت نداده تا بزرگ بشه

البته پدرش زحمتکش هست و نون حلال خور عزیزم ...بیست و پنج سالشه دقیقا هم سن خودم ...

پدرش زحمتکشه. 

چه ربطی به پسر داره؟ پسر که کوچکترین زحمتی نکشید مفت اومد دستش. و قدر ندونست. 

فکر کردم حداکثر ۲۲ باشه. اگه ۲۵ سالشه و اینقدر احمق و قدر نشناسه. تا ۴۰ سالگی درجا میزنه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمبود این چیزا رو داشته احتمالا

نه عزیزم پدرش از جنینی اینارو همینطور تامین میکنه جون فدای بچه و زنش هست هرچی خواستن خریده از جونش همه پوست و استخون و زندگیش رو برای زن و بچه هاش هست عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
این افرادمث اقاپسرچون همیشه لقمه جلودهنشه هیچوقت قدرپولشونمیدونه بخاطراونه عقلش کمه وبنظرم والدبن با ...

بله گلم دقیقا همینطوره دیگه همیشه تامین بودن تبعات داره ...

عزیزم یه جوری گفتی فکر کروم واسش خونه و حداقل یه ماشین دومیلیارد خریده خوب اون ماشین مال خودش بوده د ...

عزمزمه پدرش کل مبلغ و هزینه ماشین رو داده بعدم مگه ماشین و خونه میلیاردی طرف بده میشه پدر و مادر ؟؟؟ هرکسی انداره وسع و سطح و موقعیت مالی خودش برای بچه هاش هزینه میکنه آخه پدرش خیلی حرص و جوش میخوره حساسه ...

بله گلم دقیقا همینطوره دیگه همیشه تامین بودن تبعات داره ...

من خانواده همسرم فوقولاده پولدارن

ولی همیشه به اندازه براهمسرم خرج کردن وبهش یاددادن واس نیازش بجنگه همین باعث شده همسرم بجنگه واس زندگیش والان پزشکه 

میگه اگهبابام مدیریت نمیکرد هیچوقت نمیتونستم بهترین ورژنموپیداکنم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اصولا اینطوری پدر با چه جون کندینی مال جمع میکنه پسره یه شبه به باد میدهچون اصلا به خودش زحمت نداده ...

بله گلم دقیقا حرفاتون از طلا باید بگیرن همینطوره ...

واقعا یه ضرب المثلی ترکها دارن میگن پدر پول درمیاره پسر به باد فنا میده و هیچش میکنه دقیقا این در وصف همشهری مونه 

گرگ باران دیده نه گرگ بالان دیده به معنای تله و دامی که شکارچیان برای گرگها میزارن اولا دوما همشهری ...

اهان، پس دوستش داری و حسودی نمیکنی، باشه با اینحال بهتره انرژی و توجهت رو برای پیشرفت خودت صرف کنی، در ضمن گرگ باران دیده رو بیشتر میپسندم

پدرش زحمتکشه. چه ربطی به پسر داره؟ پسر که کوچکترین زحمتی نکشید مفت اومد دستش. و قدر ندونست. فکر کردم ...

بله گلم دقیقا این مغزش اندازه بچه سه ساله هست ...

عزمزمه پدرش کل مبلغ و هزینه ماشین رو داده بعدم مگه ماشین و خونه میلیاردی طرف بده میشه پدر و مادر ؟؟؟ ...

نه عزیزم ولی میگم اونقدر ماشین گرونی نبوده که بخواد اون همه حرص و جوش بخوره

مگر اینکه وضع مالی خوبی نداشته باشن

من خانواده همسرم فوقولاده پولدارنولی همیشه به اندازه براهمسرم خرج کردن وبهش یاددادن واس نیازش بجنگه ...

بله گلم زنده و سلامت و خوشوقت باشین ...دقیقا خیلی از مهندس و دکترا و وکیل ها و داروساز ها کلا اونایی که تحصیلات بالایی دارن طایفه ای و شاغل بچه هاشونو اینطور تربیت میکنن بچه رو تامین صد در صد نمیکنن لووس بشه گلم ...

بله گلم زنده و سلامت و خوشوقت باشین ...دقیقا خیلی از مهندس و دکترا و وکیل ها و داروساز ها کلا اونایی ...

دقیقا

الان هم همینه وماشالا رمزموفقیتشون همینه

من خودم پدرم پول توجیبی بهم اندازه میداد وخیلی رعایت میکردکه تلاش کنم

همین باعث شده بودهمیشه تلاش کنم مث بابهم موفق وپولدارباشم 

منم درسوانتخاب کردم

انشالله همه برقرارباشن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اهان، پس دوستش داری و حسودی نمیکنی، باشه با اینحال بهتره انرژی و توجهت رو برای پیشرفت خودت صرف کنی، ...

زندگی خودم پیشرفتم رو میکنم و تا الانم خیلی دوندگی کردم تو زندگیم و خداروشکر زندگیمون استیبل هست ربطی به دردودل و همدردی من با همشهری مون نداره ...

نه عزیزم ولی میگم اونقدر ماشین گرونی نبوده که بخواد اون همه حرص و جوش بخورهمگر اینکه وضع مالی خوبی ن ...

بله عزیزم میگم که هرکسی به اندازه موقعیت مالی خودش حرص و جوش میخره از تربیت بجه اش حرص می‌خورد تا ماشین ..