2777
2789

چیا یاد بگیریم 

چیکارا کنیم 

منم ی توصیه ای ب شما دارم هیچ وقت زودد ازدواج نکنید از دست. خانواده فرار کنم و‌‌...... من کردم و خودمو بدبخت کردم شما نکنید این کارو🥺🥺

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

زبان اینگلیسی رو زودتر فول میکردم البته الان مدرکشو گرفتم ولی توی ۱۸ سالگی بهتر بود ، درستونو حتما بخونید و ول نکنید البته من خودم دکترا میخونم .. ولی خیلی علم و زبان به درد بخوره و ازدواج زود هم خوب نیست همون طور که شما گفتید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبان اینگلیسی رو زودتر فول میکردم البته الان مدرکشو گرفتم ولی توی ۱۸ سالگی بهتر بود ، درستونو حتما ب ...

الان دیره بخونم زبان و؟

ببخشید شما رشته تحصیلیتون چیه

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

الان دیره بخونم زبان و؟ببخشید شما رشته تحصیلیتون چیه

نه عزیزم هیچ موقع واسه انجام چنین کارایی دیر نیست ، ولی چون تاپیک این بود که توی ۱۸ سالگی چیکار میکردین اینو گفتم ، البته من خودم همون سن هم واسه خودم مشغول بودم من کارشناسی برق ، ارشد برق الکترونیک و دکترا برق میخونم الان هم ۳۰ اینا هستم ولی مدرک زبان هم گرفتم