2777
2789

من تازه ۵ ۶ ماهی میشه شروع کردم مشتری در اون صورت ندارم هر ارایشگاهیم که میرم یا خودشون میکاپ کارن یا میکاپ کار دارن 

خیییلیم استعداد دارم از اول عاشق میکاپ کردنم 

اگه بخوای تک لاین کار کنی 

مثلا میکاپ عالیه..

بگرد خدا داده سالن .. اولش یکم سخته اما راه میوفتی عالی میشه 

من همه دوره ها رفتم سالن زدم دهنم آسفالت شد

الان تو مرحله ای هستم که نه میتونم ادامه بدم نه میتونم ول کنم کار به شدت سختی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شنیونم یادبگیر خودت براخودت توخونتون کارکن

فعلا دستم پول ندارم الان اینجایی که میرم برا میکاپ بیشعور اول گف ۷۰درصد تو برمیداری ۳۰ درصد من بعد زد زیر حرفش هیشکی نمیخواد به یکی دیگه سود برسه ادمو نا امید میکنن بدتر اول کاری

اگه بخوای تک لاین کار کنی مثلا میکاپ عالیه..بگرد خدا داده سالن .. اولش یکم سخته اما راه میوفتی عالی ...

نه من فقط تو میکاپ واقعااا استعداد دارم از بچگی فقط همه رو میکاپ میکردم رفتم یاد گرفتم هرکسیم میاد پیشم همه راضی میرن و اون استادی که ازش یاد گرفتمم گف استعداد داری ولی خب چون شهرستانمون کوچیکه همه یا خودشون میکاپ کارن یا دارن خیلی جاها رفتم میگن فعلا نیاز نداریم الان یه جایی رفتم میگه هر روز بیا اینجا هم بند اینا بنداز همم خب تو محیط اینجا باشی بهتره برات ولی خب بیشعور اول گف ۷۰ در ۳۰ کار میکنیم تا دید چند تا مشتری زدم گف نه از ۶۰ درصد

فعلا دستم پول ندارم الان اینجایی که میرم برا میکاپ بیشعور اول گف ۷۰درصد تو برمیداری ۳۰ درصد من بعد ز ...

باید براخودت کارکنی تاسودکنی. فعلا ازشون سواستفاده کن و مدام نمونه کار بزن دستتم روان میشه.

باید براخودت کارکنی تاسودکنی. فعلا ازشون سواستفاده کن و مدام نمونه کار بزن دستتم روان میشه.

اخه خودم چون اول کارم فعلا مشتری ندارم که بخوام صندلی اینا اجاره کنم باور میکنی عروس نامزدی یکی از فامیلامونو انجام دادم همههه میگفتن عااالیه ولی خب ارایشگاه پیدا نمیکنم که سیار میکاپ کار بخوان واقعا دیگه ناامید شدم خیلی کم اوردم 😭