2777
2789
عنوان

بچه‌ها طلا یا آیفون

59 بازدید | 9 پست

بنظرتون ۹۰تومن پول دارم طلا بخرم یا آیفون ؟

الان خودم بیست گرم دارم 

حالا طلا رو طلا بزارم سودش چیه؟ 😭

و اینکه خدارو شکر هردو شاغلیم 

ماهی ۳۰تومن حدودا درآمد دوتامونه آدم باز جمع می‌کنه طلا رو میخره 

دوست دارم گوشی بگیرم 

ولی از طرفی هم چون دوتا بچه دارم میگم  حیفه پس انداز کنم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

هر کدوم رو دوست داری بگیر  به نظرم هر کدوم جایگاه خودش و داره 

من بارها اینجا گفتم طلا می‌ره بالا گفتن نه بابا میاد پایین تو خبر نداری بشین حرف نزن طلا شده ۵ و ۲۰۰ 

باور کن تا عید به ۷ چیه ۸ هم میرسه 

روزی کم کم ۱۰۰ میره روش 

مردممون نون شبم نداشته باشن بخورن دیگه

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بودید چیکار میکردید

قطعا میدادم طلا 

برا شرمایه گذاری و سود هیچ چیز تو جهان مثل طلا  نیست هیچ چیزژ

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

هر کدوم رو دوست داری بگیر به نظرم هر کدوم جایگاه خودش و داره من بارها اینجا گفتم طلا می‌ره بالا گفت ...

پایین که عمرا بیاد 

اما وقتی گرون میشه بقیه چیزهام گرون میشه مثل ماشین و گوشی

گوشیاز چیزی که الان ذوقِ داشتنش رو داشته باشم به خاطر پس انداز نمیگذرمپس انداز برای وقتی هست که نیاز ...

منم همین طور فکر میکنم 

میگم چه تضمینی وجود داره که تا دو ماه آینده زنده باشم 

بعدم آیفون هم هر موقع بفروشم پوله

پایین که عمرا بیاد اما وقتی گرون میشه بقیه چیزهام گرون میشه مثل ماشین و گوشی

عمرا  

مخصوصا که تراکپ شده رییس جمهور امریکا… 

اون که درسته 

ببین الان تو ذوق گوشی رو داری درسته؟ مگه چقدر میخوایم خوش زندگی کنیم ؟  

برو گوشی رو بگیر به نظرم 

من خودم گوشی نمیخواستم گفتم طلا رو میگیرم 

نمیدونم چی بگم واقعا

منم همین طور فکر میکنم میگم چه تضمینی وجود داره که تا دو ماه آینده زنده باشم بعدم آیفون هم هر موقع ب ...

پس اگه نظر خودتون گوشی هست و الان ذوقش رو دارید،بخرید

اولویت ادم ها متفاوته و سلیقه هاشون 

عزیزم من خودم ایفون ۱۳ دارم و میخواستمم وقتی گرون شده بود تا ۵۰ تومنم رفته بود بفروشم اما اونقدر تو بازار رقابت زیاد بود نمیشد فروخت باطریشم که خوبه ۹۰ درصد بود 

من خودم برای سرمایه گزاری و عشق کردن باهاش خریده بودم اما به نظر من زیاد به چشم سرمایه گزاری نمیشه دید اگر گوشی خریدی بیشتر به فکر استفاده کردن باش 

اما طلا هم پس اندازه هم زیبایی داره تو میتونی کارای زیادی باهاش بکنی برای آینده بچه هات