2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112320 بازدید | 810 پست
چشم ی لقمه نون میخوای بدی منو به چه کارا وادار کردی. بدو پیاز پوست بکن

قربون چشات❤️

خودت خواستی ب من چه😌🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اوف چقدر یاد کردی به نفعته بمونی رو املت که راحتر از همه س

اره من بدتر از تو حوس کردم ولی دیگ چاره ای ندارم برم بخوابم شاید فردا صبح زود پاشم همون تون پنیرمو بخورم خدامو شکر کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

،املت همه رو شاعر کرد یکی کنسرت برگذار کرده یکی اعتراض یکی شعار میده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت مردم از خنده

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اره من بدتر از تو حوس کردم ولی دیگ چاره ای ندارم برم بخوابم شاید فردا صبح زود پاشم همون تون پنیرمو ب ...

برو بخواب شب بخیر اینجا بمونی دو دقیقه دیگه هوس اون چیزایی که تاحالا نخوردیم میکنیم. . الاناس هوس خاویار بکنم

دیگه حرفیه که زدم روس وایمیسم

آفریییییین🤣

عشق تیم ما سمندون عشق تیم ما سمندون❤️💞💞

نیروی پشتیبانی حمایت حمایت .نی نی یار شب حمایت حمایت

نی نی یار و چیکار داری ؟ بنده خدا خوابه ولش کن😐😂

خودم حمایتت میکنم تو کارت و انجام بده🤣

برو رشته ادبیات خوب شعر میگی. املتم بذار جلوت. تا.شمع شعرت روشن بشی

چون زیاد شعر میخونم🙂عاشق شعر و شاعریم🥹

نه املت و باهم میخوریم رفیق🤝🏻😂