2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112338 بازدید | 810 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جان من درست شعار بدی ها بگو سمندون حمایت، ی دفعه نگی نیرو ی بی کفایت گزارش گزارش

نه درست شعار میدم

سمندون حیا کن تنبلی رو رها کن املت و رو به راه کن 😃

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

دیگه چه کنم الان میام با مرغ و تخم مرغ محلی. در و باز کن اومدم به من نگاه کن اومدم

تق و تق در زدم

دست پر اومدم

با یه چند تا دونه مرغ بساط و چیدم🤣🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

ای وای من. ای وای من

پاشو تنبلی نکن بلند شو😏

پس شما به اون مرحله از هوس نرسیدی. من نزدیک بود برم برسم ب ی روستا ی مرغ بدزدم بگم باید تخم بذاری چ ...

نه بابا همشو شوخی کردم داشتم از آروز هام حرف میزدم 😂😂

گفتم حالا که فصل گوجه سبز نیس چی می‌تونه جایگزینش باشه یاد لواشک افتادم بعدش یاد پفک بعدشم یاد پیتزا اینا 

بفرما اینم تخم مرغ

آفریم دختر خوب بدو خودت بشکن🤣