من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
مشکل اینه استرس دارم از استرس نمتونم اصلا لاشو باز کنمهعیی😭
باز کن دختر وااا
کارگاه هارو بیشتر بخون
اگه حوصله نداری متن بخونی برای نثر روان نویسی
لغاتشو بخونی تا حدودی خله
تاریخ ادبیات اسم شاعرا و نویسنده ها با اثر هاشونو بخون
شعر حفظی هارم حفظ من یک و نیم الا دو نمره ات حله
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
وای من فارسیو دپست دارم،اما خیلییی سخت میگیره دبیرمون،اصلا فرجه خوب ندادن بهمون،کلا یه روز فرجه،اونم با اینکه ما رشته ادبیاتیم،فارسی بیشتر برامون مهمه و دبیرا بیشتر روش مانور میدن و توقع بیشتری دارن
معدلت چنده کلاس چندمی رشته ات چیه اگه از درس خواندن بدت میاد و درس را دوست نداری راحت ترک تحصیل کن نه نگرانی درسی داری نه بگو استرس دارم نه بگو نگران امتحان دارم ولی کن به فکر درس نباش اگه حوصله درس خواندن نداری راحت تک تحصیل کن اگه درس را دوست داری و حوصله داری هیچی