2777
2789

بخدا میدونم حتی ۱۹ بسم میمیرمم سکته میکنم حتنا باید بیست بشم الانم نمیدونم چم شده اصلا حاله خوندن ندارم ایییی خدااااآ

بیکاره بی آرررر😁

منم همینطور...

داشتم میخوندم،رسیدم به درس ۹،همششش درمورد نیما یوشیج بود،هی میگف نیما اینحوری نیما اونحوری،منم یه داداش داشتم که فوت شده،اون اسمش نیما بود،اصن دیگه دلم نمیکشه بخونم...گریم میگیره

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادبیات آسونه یه دور بخون حله 

استرسم نداشته باش 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

مشکل اینه استرس دارم از استرس نمتونم اصلا لاشو باز کنمهعیی😭

باز کن دختر وااا 

کارگاه هارو بیشتر بخون 

اگه حوصله نداری متن بخونی برای نثر روان نویسی 

لغاتشو بخونی تا حدودی خله 

تاریخ ادبیات اسم شاعرا و نویسنده ها با اثر هاشونو بخون 

شعر حفظی هارم حفظ من یک و نیم الا دو نمره ات حله 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من دقیقا سره این امتحاتههه ای خداا

وای من فارسیو دپست دارم،اما خیلییی سخت میگیره دبیرمون،اصلا فرجه خوب ندادن بهمون،کلا یه روز فرجه،اونم با اینکه ما رشته ادبیاتیم،فارسی بیشتر برامون مهمه و دبیرا بیشتر روش مانور میدن و توقع بیشتری دارن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
باز کن دختر وااا کارگاه هارو بیشتر بخون اگه حوصله نداری متن بخونی برای نثر روان نویسی لغاتشو بخونی ت ...

شاعرل که اکیه حفظمون 

معنی هاهم فقط یک ورس مونده 

شعر حفظی یا هم حله 

فقط دستورهاااااا

بیکاره بی آرررر😁

معدلت چنده کلاس چندمی رشته ات چیه اگه از درس خواندن بدت میاد و درس را دوست نداری راحت ترک تحصیل کن نه نگرانی درسی داری نه بگو استرس دارم نه بگو نگران امتحان دارم ولی کن به فکر درس نباش اگه حوصله درس خواندن نداری راحت تک تحصیل کن اگه درس را دوست داری و حوصله داری هیچی

چاردم ارثیه ی حضرت زهرا ست ...

معدلت چنده کلاس چندمی رشته ات چیه اگه از درس خواندن بدت میاد و درس را دوست نداری راحت ترک تحصیل کن ن ...

وا 

ترک تحصیل کنم 

درسو که هیچکی دوست نداره

ولی بنظرم شده تا بجایی برسی باید بخونی

بیکاره بی آرررر😁