2777
2789
عنوان

کیا اینجا مشکل تیروئید دارن

95 بازدید | 18 پست

من کلن تیروئیدم نرمال ... ولی ریزش موی شدید داشتم همیشه ... شنیده بودم ک تیروئید گاهی مخفیه و ازمایش نشون نمیده ... از قضا من اخر بارداریم تیروئیدم کم کار شد و قرص لووکسین تجویز شد من خوردم جالب اینکه من ریزش موم قطع شده بود حتی یدونه نمیذخت ... بد زایمانم قطعش کردم و الان سه ماه از زایمان میکذرع م ریرش موی شدید من شروع شده چیکار کنم شما اطلاعی دارید یا .... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو بارداری متوجه کم کاری تیروئید شدم الان ۹ ساله ولم نکرده مدام هرروز ناشتا لووتیروکسین میخورم ریزش مو ندارم اصلل

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
سرخود قطع کردی؟ باید ازمایش بدی من از وقت بارداریم دارم میخورم دیگه خوب نشد

اگر فقط تو بارداری تیروئیدت کم کار باشه و قبلش نرمال باید بعد زایمان ۲ ماه قرص قطع کنی از بدی اگر نرمال بود که هیچ ولی اگر نبود با نظر پزشک ادامه میدی دکتر من که اینطور گف

سرخود قط کردن قرص تیرویید باعث لختگی خون میشه حتما برو پیش متخصص غدد

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اگر فقط تو بارداری تیروئیدت کم کار باشه و قبلش نرمال باید بعد زایمان ۲ ماه قرص قطع کنی از بدی اگر نر ...

من قطع کردم چک کردم خیلی رفتم دکتر اخرم نرمال نشده بود هنوزم میخورم قرصو علایمم دارم ولی چک نرفتم  چند وقته 🫠