یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طرف ما که عروس زنگ زد گفت بیاید شب یلدا دور هم باشیم ما خودمونم یلدایی رو بردیم دیگه نه اینکه مستقیم ...
اره اینم همینو میگه ولی میگم اگر اونا از قبل هماهنگ کنن که ما میخوایم یلدایی بیاریم دوتایی میریم خرید چون ما رسم داریم مثلا لباس زمستونی و... عروس هم واسه داماد میگیره
اره اونم منظورش همینه منظور بدی نداره بعد منم گفتم حقیقتش نمیدونم من که بچه اول خانوادمم کسی قبل از من ازدواج نکرده اونم خواهر برادراش همه سنشون بالاست اصلا هم دوره ما نیستن نمیدونستم باید چکار کرد
میدونم فقط الان موضوع سر اینه که اونا باید زنگ بزنن میخوایم یلدایی بیاریم یا ما باید زنگ بزنیم دعوت ...
اول خانواده داماد زنگ می زنن که می خواهیم یلدایی بیاریم ما رسممون اینه بعد خانواده عروس زنگ می زن فامیل و خانواده داماد رو برای شام دعوت می کنن ولی زنگ اول از طرف خانواده داماده