یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی تاجایی که میدونم بهش زیاد آب میوه بده از بدنش دفع شه
زیاد بهش فکر نکنه چون هر چی بیشتر راجب شیمی درمانی فکر کنه بدنش واکنش نشون میده
آب کله پاچه اینا زیاد بده بدنش قوی شه چون روزهای آخر دهنش زخم میشه نمیتونهدچیزی بخوره
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
عزیزم داروی ما فرق داشت ولی تاجایی که میدونم بهش زیاد آب میوه بده از بدنش دفع شه زیاد بهش فکر نکنه چ ...
مامانمه
با اینکه آمپول دگزا و یک آمپول برای تهوع اش هم زدن ولی میگه تهوع دارم و هیچی نمیخوره از بدن درد هم که امون بریده با اینکه گفته بودن قبل اومدن شربت دیفن هیدرامین و دو تا استامینفون بخوره
میگه یک چیزی تو گلوم گیر کرده و چیزی ازش پایین نمیره به زور آب پرتقال بهش دادیم ولی میگفت نمیتونم قورت بدم قورت بدم خفه میشم
گلم نگران نباش کلا شبمی درمانی عوارض داره مخصوصا جلسات اول ولی کم کم عوارض کمتر میشه اگه اشتها نداره به سعی کنید تو دفعات بهش چیزهایی که دوست داره بدین بخوره اب هم بخوره تا سم دارها دفع بشه الان یک ساله درگیر این بیماری هستیم کم کم بدنش عادت می کنه