2777
2789
عزمزمه تو ملکت به نظرم بخر سال دیگه معلوم نیست چی بشه کلا همه زندگی ما تو ایران ریسکه یا میبری یا می ...

نه عزیز اجاره نیستم ولی میخوام تا عید خونمون عوض کنم

من به خودم ایمان دارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مقداری پول نقد دارم یدونم ملک دیگه که گذاشتم فروش میخواستم تا ملک فروش میرسه روی اون مبلغ پول ...

عزیرم باید سریع قبل عید خونه ات فروخته بشه بلافاصله پیش خرید بزنی تا از ایجا مونده از اونجا مونده نشی. کجا ی تهران خرید داری ؟

عزیرم باید سریع قبل عید خونه ات فروخته بشه بلافاصله پیش خرید بزنی تا از ایجا مونده از اونجا مونده نش ...

باهاشون حرف زدم ۴ ماه بهم فرصت میدن کامل پولو بدم

گلم من تهران نیستم

من به خودم ایمان دارم...

بخدا دیگ جا نداریم😂😂

عیب تداره کش میاییم😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هی اینجا گفتم می‌ره بالا گفتن نه داری چرت میگی ما بهتر میدونیم 

تا عید میبینیم طلا شده ۷،۸ تومن 

دیگه مردم نون شبم نداشته باشن بخورن؟

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

طلا هم دیگه داشتنش آرزو شده 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏