بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید ...
ببینید دلار وقتی افزایش پیدا میکنه سریع تاثیرش رو طلا میذاره ولی بازارهای دیگه نهایت ۶ ماه دیگه خودش نشون میده یعنی ملکی که شما سال ۴۰۴ میخری دیگه مصالحش با دلار ۸۰ تومن محاسبه میشه ولی ملکی که الان میخری با دلار ۶۰ تومن ساحته شده
آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید ...
عزمزمه تو ملکت به نظرم بخر سال دیگه معلوم نیست چی بشه کلا همه زندگی ما تو ایران ریسکه یا میبری یا میبازی اما طلا یه چیز واجبی نیست اما تونه مصرفی هست واجاره خونه بد میره بالا
عزمزمه تو ملکت به نظرم بخر سال دیگه معلوم نیست چی بشه کلا همه زندگی ما تو ایران ریسکه یا میبری یا می ...
من یه مقداری پول نقد دارم یدونم ملک دیگه که گذاشتم فروش میخواستم تا ملک فروش میرسه روی اون مبلغ پول طلاهامو هم بزارم حداقل یدونه پیش فروش بخرم الان یکم دو دل شدم که شاید ملکم بعد عید گرون تر رفت اونجوری میتونم از جای بهتری خونه بخرم🤷
طلامو ۴ و ۵۰۰ فروختم ۴۰ گرم هم آبشده داشتم ۴۶۰۰ فروختمالان اگه بود خیلی رفته بود روش
فریختن طلا برای رهن خونه اشتباه هستش اما اگه خونه بخری خوبه چون پول رهن روز بروز از ارزش میوفته با اون پول دو سال دیگه هم خونه نمیشه اجاره کرد اما طلا باز بالاتر میره