2777
2789

من کلاس دهم تجربی ام بعد یه دوست دارم دهم انسانی هست بشدت آدم فقیری هستن حتی اون دوست ام کفش های پاره میپوشه و به این سرما کاپشن نداره و یه بافت نازک میپوشه و حتی خوراکی هم نمیاره من بهش به زور میدم اونم حتی شکلات هم داره میدش به من خودش نمیخوره بعد درس اش فوق العاده خوبه شاگرد اول هست اسمش رو هم داخل شاگرد های ممتاز دیدم 

نمیگم ما خیلی پولدار هستیم ولی  متوسط رو به بالا هستیم خانواده مون

وقتی می بینمش میام خونه گریه میکنم براش 

میخوام کمک اش کنم چکار کنم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری میخای بهش کمک کنی؟از لحاظ مالی؟چقدر میخای بهش کمک کنی؟

آره حداقل میتونم یه کاپشن و کفش براش بخرم 

خودم پول دارم 

تقریبا یه ۵ میلیون کمک اش میکنم خودم 

خانواده ام هم یه ۴ یا ۵ کمک کنن خوبه 

پول قبول نمیکنه کاپشن و کفش هم براش بخرم از دست من نمی گیره بدم به کی بهش بده😑

بگو کادو تولد میخوام بدم اگه تولد ش هست.بگو عمم واسه همه میخره واسه من خریده گفتم یه دوست دارم واسه تو هم خریده.چی بگم .خودت بهتر میدونی .شرایط اونجا را.

آره حداقل میتونم یه کاپشن و کفش براش بخرم خودم پول دارم تقریبا یه ۵ میلیون کمک اش میکنم خودم خانواده ...

تولدش کیه؟؟

یه مناسبتی رو بخونه کن براش کادو بگیر 

یا با مدیر مدرسه صحبت بکن .ببین شاید مدیر بتونه کمکت کنه

بلاخره اونم غرور داره .یجورایی شاید دلش بشکنه و خجالت بکشه ازین که تو بری بهش پول بدی