2777
2789
چجوری اخه کنارتون باشه میخونید؟؟من تا ی دفتر شکرگذاری دستم میگیرم انقد شیون میکنه ک ازم بگیره نقاشی ...

اره تازه حفظم مجازی هست و اینکه موقع سوال جواب استاد اینم حضور داره😂😂

و صدا میده

❤❤❤
منم دارم سعی میکنم موفق هم شدم ولی یسری حرفا انگار از ذهنم پاک نمیشه مث حرفهای ی نفر ک مدام موفقیتای ...

تو یه جا نوشته بود روزانه از خودت تشکر کن تا اعتماد نفست بیاد بالا

مثلا خونه تمیزی کردی بگو خدا رو شکر که تونستم برا بچه هام بهترین غذا رو بپزم

یا خدایا شکرت که لباسهاش تمیزه اینم بخاطر هنرمندی من هست و ...

همیشه کارهایی انجام دادی با روز قبلت مقایسه کن و از خودت تشکر کن

❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت زیاد به خودت تلقین می کنی نمی توونم نمیشه وقت ندارم بخاطر همین زمدگی ات این مدلیهتازه من ۳ تا ب ...

نمیدونم شاید 

کسی هست حتما کمکتون میکنه بچه های بزرگتون هستن بچتون تنها نیست 

اگه نشخوار ذهنی دارید این کار ها رو انجام بدین اول اینکه حتما نماز بخونید و سجده ها تون رو طولانی کن ...

درست میگی عزیزم منم گاهی که قران میخونم یا ذکر میگم حالم بهتره امید بخدا بتونم مداومت کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ممنونم من بچه کوچیک دارم البته ۲سالشه همش چسبیده بهم خیلی داغونم کرده اصلا نمیتونم یه روتینی مث اینا ...

عزیزم دختر منم ۱۹ ماهشه گاهی که نماز میخونم اتفاقا علاقه داره و اونم ی روسری سر میکنه و مشغول میشه قرانم اگثرا روزی یه صفحه داخل گوشی میخونم وقتی دارم شیرش میدم قرانم یا ذکرهامو میگم

خودتو درگیر کتاب و پادکست کن. دوره های خودسازی شرکت کن به حرف های پشت سرت اهمیت نده یه لیست بنویس از ...

درست میگی عزیزم ممنونم انشالله که بتونم من دسرسی به مشاور ندارم یه مشاور آنلاینم بود ۶۰۰ میخواست واسه دوره عزت نفس که متاسفانه نداشتم

من میرقصم.بادام زمینی میخورم بهم انرژی میده.بعد به شوهرم گفتم پول بده حالمو خوب میکنه،از وقتی پول می ...

عزیزم خیلی خوبه ، من دلیل ۹۹ درصد مشکلاتم اطرافیانن اولیشونم شوهرم متاسفانه خیلی اخلاقاش بده همه ش جبهه داره دعوا داره و تندخو اصلابهم محبت نداره احترام نمیذاره هوامو نداره به خواسته هام و حتی چیزای ضروریم اهمیت نمیده یه حرفای میزنه یه رفتارایی میکنه که دلم میشکنه و همه اینا باعث میشه خودخوری کنم و به طبع دل نازک تر و حساستر شم و به همه چی واکنش نشون بدممممم😑

خداحفظش کنه عزیزم ایشالا منم قران و نمازو شروع میکنم و ادامه میدم

انشالله عزیزم ذکر یا لطیف رو میگن مداومت داشته باشی و هر روز بخونی خیلی خوبه