2777
2789

پادکست های انگیزشی گوش میدم 

کار میکنم درس میخونم آشپزی میکنم 

اما گاهیم پیش میاد که کم میارم و فک کنم طبیعیه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال منم هست چکار میکنید که آرامش داشته باشین و خودخوری و استرس نداشته باشین

من میرقصم.بادام زمینی میخورم بهم انرژی میده.بعد به شوهرم گفتم پول بده حالمو خوب میکنه،از وقتی پول میده حالم بهتر از قبل شده  .وقتی ورزش میکنم کلی حالم خوب میشه ،ماهی یه مرتبه خونه اقوام .

اگه نشخوار ذهنی دارید این کار ها رو انجام بدین اول اینکه حتما نماز بخونید و سجده ها تون رو طولانی کن ...

ممنونم من بچه کوچیک دارم البته ۲سالشه همش چسبیده بهم خیلی داغونم کرده اصلا نمیتونم یه روتینی مث اینایی ک گفتید و مطمئنم حالمو بهتر می‌کنه انجام بدم 

وقتایی ک خوابه مجبورم کار خونه کنم دیگه ب خودم نمیرسه 

دوس هم ندارم برم قرص اعصاب بخورم

کمتر فکر خیال میکنم..حرص نمیخورم..همه چیو ب ما تحت میگیرم واقعا حالم خوبه

منم دارم سعی میکنم موفق هم شدم 

ولی یسری حرفا انگار از ذهنم پاک نمیشه مث حرفهای ی نفر ک مدام موفقیتای دخترشو میکوبه تو سرم 

خیلی دارم اذیت میشم

من از ۴ ماهگی بچه ام شروع کردم الان دوستل و پنج ماهشه و ۴ جز قران حفظم😁

چجوری اخه 

کنارتون باشه میخونید؟؟

من تا ی دفتر شکرگذاری دستم میگیرم انقد شیون میکنه ک ازم بگیره نقاشی بکشه

ممنونم من بچه کوچیک دارم البته ۲سالشه همش چسبیده بهم خیلی داغونم کرده اصلا نمیتونم یه روتینی مث اینا ...

خودت زیاد به خودت تلقین می کنی نمی توونم نمیشه وقت ندارم بخاطر همین زمدگی ات این مدلیه

تازه من ۳ تا بچه دارم پسرم کنکوریه

❤❤❤