2777
2789
عنوان

مادرم هیچ کار بلد نیست از خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 79 پست

مشکل اینه ک نباید انجام بدی 

مسعولیت بیفته رو دوش مادرت 

یه دوتا حرف و کنایه هم از پدرتون بشنوه خودشو جمع میکنه 

مادر من افسردگی داشت و هیچ احساس مسعولیتی نمیکرد رفتم مشاور گفت خیلی بیخود کردی کارای مادرتو انجام دادی ت مادری یا اون؟😂😑

هیچ زنی اینجوری نیست اکثرا ذوق زندگی و بچه هاشونو دارن و به زندگیشون میرسن اینایی که میگید احتمالا ا ...

همین که می گید هیچ زنی اینجور نیست عامل این بدبختی شده. زن های بی عرضه ی زیادی وجود دارن که به درد زندگی نمی خورن. این زن ها اگه ازدواج نکنن تو چیز های دیگه موفق میشن. بعضی زن ها از کار خونه حس بردگی می گیرن برای همین رغبت پیدا نمی کنن کار کنن. 

مادر بزرگ من اینطوری بود. خودم هم اینطوری شدم. ازدواجم زوری بود و حالا تو یک بچه موندم چون بیشتر از این نمی تونم. حالا سعی میکنم از راه حل های سوم و چهارم این زندگی ازدواجی زوری رو قابل تحمل تر کنم. خونمون به این وضعیت کشیده نشه که تو این تاپیک تعریف کردن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی مادر من همینه مشکلی هم ندارم عادت کرده به این سبک از زندگی

منم خودم مادرم بعضی روزا که حال ندارم هیچ کاری انجام نمیدم 

گفتم شاید به خاطر روحیه شون باشه که توجه نمیکنن

مادرت اختلال تمرکز داره.

دقیقا منم میخواستم بگم منم همین جورم ولی خب دختر هم ندارم انجام بده اول و اخر با خودمه ولی به زور جون کندن انجامش میدم و تا وقتی پسرم نباشه زیاد آشپزی نمی کنم چون بعدش خونه بازار شام میشه. فقط به عشق اون هفته ای یکی دوبار غذا می پزم

همین که می گید هیچ زنی اینجور نیست عامل این بدبختی شده. زن های بی عرضه ی زیادی وجود دارن که به درد ز ...

بنظر من یه شوقی باید باشه توی این زندگی که زن به خاطرش از جاش بلند شه 

زن اگه عاشق زندگیش و خونوادش باشه حتی بی عرضه هم باشه نمیذاره خونش به این وضعی که بچه ها میگن بیوفته 

دقیقا منم میخواستم بگم منم همین جورم ولی خب دختر هم ندارم انجام بده اول و اخر با خودمه ولی به زور جو ...

من هم دقیقاً همینجوریم. مثل شما پسر دارم و غذا هم همینجوری می پزم. دختر هم ندارم که بیاد برام کار کنه... و چه بهتر واقعاً اینطور که این تاپیک نشون میده یک حس عقده براشون شده. 

بنظر من یه شوقی باید باشه توی این زندگی که زن به خاطرش از جاش بلند شه زن اگه عاشق زندگیش و خونوادش ب ...

زن هایی هستن که شوقشون تو خانواده نیست اصلاً. تو کار و سرگرمیشونه که ازش پول در میارن. حس زنانگی در این زن ها وجود نداره و ذاتیه. 

همین که می گید هیچ زنی اینجور نیست عامل این بدبختی شده. زن های بی عرضه ی زیادی وجود دارن که به درد ز ...

خب عزیزم تو که خودت این مدلی هستی از کلمه بی عرضه استفاده نکن 

واقعا امثال ما اگه مجبور به ازدواج نشده بودیم به بالاترین جایگاه ها می رسیدیم و با یه شغل پر درآمد می تونستیم کارای خونه رو بسپریم به کسایی که ذوقش رو دارن و اونا هم به یه درآمدی می رسیدن

تو خانوادمون پر از آدمای این جوری تنبل و بی خاصیت که همش این و اون باید زندگی شونو جمع کنن وگرنه بوی ...

دقیقا با زندگی کردنشون زندگی همه رو خراب میکنن .کاش حداقل زبونشون کوتاه بود.خودشونو عاقل و همه چی دانم میدونن.بی خاصیت های پر ادعا

خب عزیزم تو که خودت این مدلی هستی از کلمه بی عرضه استفاده نکن واقعا امثال ما اگه مجبور به ازدواج نشد ...

خب من استفاده میکنم از این کلمه فقط برای خودم و همین که بگیم برای خانه داری بی عرضه هستیم، شاید دیگران هم باور کنن و دست از ازدواج های زوری زنان بردارن.

هر چند ازدواج کردیم اما با همین شرایط باید به تلاشمون ادامه بدیم و امیدوارم شما دست نکشیده باشی. برو سراغ تخصص یا هنرت. مگر نه تا آخر عمر همین زن خانه داری که وظایفش رو خوب بلد نیست می مونیم و حرفای دیگران رو تحمل می کنیم. من خودم دارم همین کارو میکنم و کارم کم و بیش گرفت. امیدوارم با پول همه چیز جبران شه مخصوصا برای بچم و در آینده این حس نفرت رو از من نگیره که در این تاپیک هست.  

خب من استفاده میکنم از این کلمه فقط برای خودم و همین که بگیم برای خانه داری بی عرضه هستیم، شاید دیگر ...

خوشحالم برات ان شالله که بهترین ها برات پیش بیاد منم از وقتی جدا شدم دارم رشد می کنم و مطمئنم یه روز به درآمد خوب می رسم