من الان اندامم لاغره ولی بخاطر صورته تپلم به چشم نمیاد خیلی در کل صورتم باعث شده متوسط و نرمال دیده بشم و تناسب اندام داشته باشم انگار ولی من با اینهمه هر روز ورزشو بعدش دوییدنو پیاده روی...😂🤷♀️
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خشخاش همون تریاک رو از اون میگیرن اعتیاد آوره این چه حرفیه میزنن یه سریا کمک نکنن نمیمیرن 😤😤😤گلم من شما رو بارها عکستو دیدم به این زیبایی میخوای چیکار صورتت تپل بشه
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من پارسال جراحی دو فک چانه تخليه سینوزیت انحراف بینی داشتم 50 شد کلا باید از پزشک بورسی الان چند میش ...
عزیزم عمل انحراف بینی درد داره؟
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏
اخه چیزایی گه خوراکیه خطریه میدونی از چه لحاظ میگم؟
میزنه کلا چاقت میکنه هوش مصنوعی نداره که بگه فقط صورتو میخوای فقط رو صورتت انجام بشه یهو دیدی ی جوری چاق شدی دیگه نتونستی جمش کنی کلا به ریسکش نمی ارزه به نظر من
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)