2777
2789
عنوان

با چه کاری صورتتون تپل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 91 پست
الهی 😁😁😁نه من بدنم هم خوبه نمیخوام فقط میخوام یکم صورتم تپلی شه نامزدم بفهمه میکشتم😂😂😂

اوخی نامزد داری🥺 بمونین براهم🥺💞

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

مرسی گلم سرلاک بخرم یا شیرخشک؟

بنظرم سرلاک بهتر رو من بیشتر اثر کرد 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چیزایی گه خوراکیه خطریه میدونی از چه لحاظ میگم؟میزنه کلا چاقت میکنههوش مصنوعی نداره که بگه فقط ص ...

نه بابا من ذره ای استعداد چاقی ندارم بخاطر همین خیالم راحته

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بنظرم سرلاک بهتر رو من بیشتر اثر کرد

ممنونم 🌸🌸🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شما نظرتو برا خودت نگه دار لطفا تریاک وشیره رو از همون خشخاش میگیرن نکنه افغان هستی داری کالا تو نو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا افغانستان

ترکمنستان

هندوستان

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با اختیار ولی ترک قشقایی هستم

امتحانش مجانیه.

خواه پندگیر

خواه ملال

اوخی نامزد داری🥺 بمونین براهم🥺💞

امضامو بخون 

فدات گلم 🥺❤😁

عکسمو فکر کنم دیدی شما

امضامو بخون فدات گلم 🥺❤😁عکسمو فکر کنم دیدی شما

نه عشقم من ی کاربریم تعلیق شد این کاربریمو امروز زدم ندیدم شوم بختانه🤧🥺 آره کورم کلا امضا به وضوح میگه😂🙌

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

[QUOTE=366025930]😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 حالا افغانستان ترکمنستان هندوستان 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...[/QUOTE

نکن حیفی گل 

معتاد میشی 

حیفت نیست؟

به کسیم پیشنهاد نکن 

من عقل دارم میدونم 

ولی شاید یکی رفت امتحانش کرد و خانمان سوز شد 

من پارسال جراحی دو فک چانه تخليه سینوزیت انحراف بینی داشتم 50 شد کلا باید از پزشک بورسی الان چند میش ...

من خیلی دوست دارم جراحی کنم دکتر گفت احتیاجی نداری ولی خودم رو مخمه 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

نه عشقم من ی کاربریم تعلیق شد این کاربریمو امروز زدم ندیدم شوم بختانه🤧🥺 آره کورم کلا امضا به وضوح ...

بیا بذارم ببین هستی؟