*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 عنوان امروز بعد مدتها 😫😓سوتی 150 بازدید | 16 پست زنگ زدم ب یک دوست قدیمی و خیلی صمیمی ک همسایه بود و از شهر ما رفتهخیلی هم دوست خوبی بود .تو احوالپرسی یکمی گیج شدمگفتم خوبید خوشید انشاءالله که زنده اید؟؟با حالت پرسشی🥲🥲🥴🥴😫😫😱😱اونم خندید گفت فعلا زنده ایم😅😱😰اخه چرا اینجور گفتم و خنگ شدمزشت شد نه😁😁😁 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند! دیروز | 12:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoliiiish2000 عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 17681 🤣🤣🤣🤣🤣 بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙 کاپ_کیک_عصبانی
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7825 چون خیلی صمیمی هستین دیگه بش فکر نکن😂 یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 32229 حالا زنده بودن ؟😢😂😂😂 «از رها کردن نترس…هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 🤣🤣🤣🤣🤣 😓😓😓میخاستم بگم زنده باشید اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 چون خیلی صمیمی هستین دیگه بش فکر نکن😂 بعد مدتها خیر سرم زنگ زدم😂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2679 خدا نکشتتت زنده ایدددد😂🤐 هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 حالا زنده بودن ؟😢😂😂😂 گفت فعلا زنده ایم😂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 خدا نکشتتت زنده ایدددد😂🤐 خیلی بد بود آیا؟🤣 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2003 😂😂😂😂ایشالا فکر کرده خواستید شوخی کنید ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2679 خیلی بد بود آیا؟🤣 بستگی داره به میزان صمیمیتتون فدا سرت سخت نگیررر هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 😂😂😂😂ایشالا فکر کرده خواستید شوخی کنید 😂😂😂تا قبلش ک جدی بودم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 21193 بستگی داره به میزان صمیمیتتون فدا سرت سخت نگیررر صمیمی ک هستیم ولی بعد مدتها😂😂😂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2679 اسی جان ببخشید کسی میدونه روز مرد تاریخش چه روزیه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7825 خیلی بد بود آیا؟🤣 منم یبار سوتی دادم ب سوتی من فکر کن سوتی خودت یادت میره دوستم برام نذری اورده بود دم درمون ک رسید رنگ زد بم گفت. درو وا کن براتون نذری اوردم گفتم نه نه نه نیا بیا خودم میام پایین با ی حالت مضطرت و سکته ای ک انگار ترسیدم بیاد خونه😂😂😂😂😂 یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند